Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybaráttal fürdőzés? Állítólag nincs közöttük semmi.
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Elmondása szerint én is neki, randiztunk is. De van egy lánybarátja aki hozzáteszem elég jó csaj. Ezzel a lánnyal megbeszélték hogy elmennek majd strandolni valami fürdőbe. Meg elég sok időt töltenek kettesben: ma is a Normafánál kirándultak, piknikeztek, süttették magukat. Van olyan hogy ennyire jó barát legyen egy csaj úgy hogy nincs közöttük semmi?2013. ápr. 20. 23:16
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Nekem is van egy lánybarátom, aki tényleg csak barát. Ma együtt voltunk strandon, előtte bentvoltam a szobájában amikor átöltözött (persze elfordulva..:D) és úgy alapjáraton is egy csomót lógunk együtt. De tényleg csak barát, mindkét oldalról. Ja, és hozzáteszem, hogy ő is elég jó csaj. :) Simán lehetnek csak barátok szerintem.
5/5 anonim válasza:
és most a randitok miatt nem találkozhat mással vagy mi?
ha nem lesztek együtt vágja le a farkát csak mert nem beléd rakná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!