Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös fürdőzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Úgy terveztem, hogy a párommal egyszer megejtenék egy közös fürdőzést. Nos a kérdés itt leginkább a tusfürdőre vagy illatanyagra vonatkozna, hogy mégis milyet használjak? Az én férfi tusfürdőmet csak nem önthetem bele, mert azért az mégiscsak milyen már...
Esetleg van valamilyen tanácsotok, hogy mit használjak? Nagyon fontos lenne!
Akinek már volt hasonló élménye, az írhat egy élménybeszámolót! :)
Előre s köszönöm a válaszokat! 18/F
2013. ápr. 9. 22:01
3/6 anonim válasza:
mi habfürdőt használtunk,és úgy simán a habbal mostuk meg egymást,illetve a párom picit gyerekes úgyhogy ő a képembe is fújta:"D
19L
4/6 anonim válasza:
"Nagyon fontos lenne!"
hú, hát ha valami, akkor ez aztán tényleg nagyon fontos!
5/6 anonim válasza:
válassz olyan illatú habfürdőt amit szeret a párod is
6/6 anonim válasza:
Vanília, fahéj, eper, málna . Szerintem ez hülye kérdés , de ha akarod megkérdezheted tőle milyen illatú tusfürdőt szeretne :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!