Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha állítólag a csajok annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag a csajok annyira imádják a kisfiús, fiatalos külsejű srácokat, akkor miért van az, hogy én pont emiatt nem igazán kellek a lányoknak, csak egy kevés 14-15 éves kislánynak?

Figyelt kérdés

Jó nem vagyok tökéletes justin bieber pofájú utánzat, de én is fiatalos vagyok, kisfiús arcra és testre is. Azt mondják egy csomóan, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki és mindig csodálkoznak, hogy én már felnőtt vagyok, mert inkább tartanak egy 15 év körüli kisfiúnak, mint felnőttnek, pusztán a külső adottságaim miatt, akik nem ismernek. Szerintem jobb dolog már 15 évesen kinézni felnőtt nagy darab fickónak, mint felnőttkén is még egy taknyos kölyöknek. A lányok szerintem a vénebbnek kinéző nagy darab emberekre buknak és rühellik a kisfiús külsejű magamfajta arcokat. Vagy az a baj, hogy nem vagyok elég jóképű?

Én már semmit sem értek, mindenki azzal jön, hogy de jó nekem, mert majd 10 év múlva meg fognak zabálni a fiatal csajok, de akkor mégis miért van az, hogy most sem kellek a lányoknak, miért épp 10 év múlva kellenék? Csak kábítanak, mert sajnálnak gyerekes testi adottságaim, mondhatni fogyatékosságom miatt? Mert ez szerintem fogyatékosság, ha csak nem vagyok valami szuperember, aki örökre fiatal kisfiú marad, nem öregszik. Úgy cserélnék valami nagy darab, tényleg férfinak kinéző fiatal sráccal testet, akár csak egy napra is, akkor legalább érezném, hogy milyen amikor kellek a lányoknak, nőknek és nem azt kéne tapasztalno, hogy csak ilyen 14 év körüli kislányok tapadnak rám, azok közül se sok, de rajtuk kívül nem tetszettem még senkinek sem. Már a 16 évesek szemében is nyomi vagyok, nem hogy egy 20 éves nő szemében, így mégis hogy lehetne normális kapcsolatom, normális életem? Egy kislánnyal nem lehet semmit sem csinálni, nem akarok elítélve sem lenni pedofíliáért sem, meg komolyabb vagyok én már annál, hogy egy kislánnyal járjak. De lassan nem lesz választásom, mert a nők nem tudnak vonzódni egy kisfiú testben rekedt felnőtthez, mindegyik valami nagy darab, férfias testű, arcú fickóra vágyik. El vagyok átkozva ebben a testben.

2013. ápr. 2. 01:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Én 25 vagyok, de simán elmennék 19-20-nak is. :D

F25

2013. ápr. 2. 01:34
 2/10 anonim ***** válasza:
esetleg kép?:D mert igy nehéz elképzelni:D
2013. ápr. 2. 01:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, engem 14 éves koromtól néztek mindig 17-nek, aztán 16-tól meg 20-nak.

Állítólag csúnya sem vagyok, hülye meg egyáltalán nem, mégsem volt még soha barátnőm.

2013. ápr. 2. 01:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindig az buktat le, hogy kimarad 1-1 betű. Most például egy "m", de máskor egy "e", vagy felcseréled a betűket. Innen lehet felismerni, hogy mindig te posztolod ki ugyanezeket a kérdéseket és amúgy rohadt unalmas századszorra.
2013. ápr. 2. 01:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, el vagy átkozva. Na nem azért, mert fiatalabbnak nézel ki a korodnál (ez sokakkal előfordul), hanem mert annyi önkritikád és önbizalmad van, mint egy féhosszű szőrű, barna alapon fehér foltos, hiányzó szemű hintalónak.

Téged 10 év múlva is legfeljebb a mocsári szörny fog felzabálni. De ő legalább sajnálni fog.

2013. ápr. 2. 01:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Őrülj a 14-15 éves kislányoknak... én meg már azokhoz vagyok túl öreg, mert 24 évesen 30-nak néznek a napfényben.
2013. ápr. 2. 02:58
 7/10 anonim ***** válasza:

" de én is fiatalos vagyok, kisfiús arcra és testre is."

Ez így azért elég pedos. Kisfiús a tested? B+ ne csodálkozz :D

2013. ápr. 2. 06:20
 8/10 anonim ***** válasza:

én 17 vagyok,de 14-nek nézek ki.ezért vagyok állandóan elutasitva....

f

2013. ápr. 2. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne fossatok! Ennek majd akkor lesz előnye, mikor ti 30 évesen 25-nek néztek ki, a többi meg 30 évesen 40-nek.
2013. ápr. 2. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Te komolyan azt gondolod, hogy a kisfiús külső ugyanolyan mértékű dolog, mintha nem tudnál járni? Te is értelmes vagy.
2013. ápr. 2. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!