Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom hogy a Nök megfejthetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy a Nök megfejthetetlenek, de azt meg tudja magyarázni valaki hogy ez miért van?

Figyelt kérdés

Általában meg szoktak nézni, rám szoktak mosolyogni a lányok, néha tesztelem is a öket, de 10 böl 9 mindig megnéz. (NEM nagyképüségböl irtam , hanem mert igy van) .

A munkahelyemen is , meg az utcán is.

Nagyjából, amennyire lehet, értek a nök nyelvén, néha belefér egy-egy flört is, ugy vettem észre veszik a lapot, vissza dobják a labdát, és küldik a jeleket. Szóval ezzel nincs gond.

DE! Ezek csak ártatlan flörtök, semmi több.

Viszont van egy lány akire egy ideje felfigyeltem, és mondhatom, elsöre éreztem, hogy TÉNYLEG érdekel, mint ember, mint NÖ, minden téren. Ez tényleg komoly érdeklödés a részemröl, nem az a célom hogy ágyba vigyem (olyan amugy is volt már jópár, azt hiszem az a korszakom lezárult).

És ez éreztettem is már vele, finoman, tapintatosan, de egyértelmüen.

És pont Ö az aki ha szembejön, vagy a falat, vagy a földet nézi, egy sima hello-t köszön. Idönként mosolyog, de az nagyon ritka. Olyankor sem a szemebe néz, inkább ugy mondanám, olyan furcsán tartja a fejét, amit nem tudok mire vélni.

Persze volt már alkalom hogy beszélgettünk, átlagos dolgokról, és normálisan beszélgetett, nem volt egyeltalán bunkó, vagy lekezelö, inkább ugy mondanám olyan "semmilyen". Keveset nézett a szemembe. Mintha huzott volna egy falat, ami mögé nem enged látni.

(Ilyen esetem is volt már, de azt viszonylag hamar sikerült áttörni, valahogy ráéreztem mikor mit kell mondani...)

Szóval eszerint mégsem értek a nökhöz amennyire gondoltam , mert ezeket a dolgat nem tudom hova tenni, nem tudom ilyenkor mi a "teendö"...

Szerintetek?

2013. ápr. 20. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Sunyi vagy kerdezo. ;)
2013. máj. 2. 15:25
 22/28 A kérdező kommentje:
Miért is? :)
2013. máj. 2. 16:48
 23/28 anonim ***** válasza:
Mert nem valaszoltal rendesen a kerdesemre. Azert.
2013. máj. 2. 17:31
 24/28 A kérdező kommentje:

Ja, bocs :)

Az már régebben volt, lezártam azt a korszakot. Nem a szoban forgo lány miatt, már elötte. Ezért nem is akarom boncolgatni, az már a mult.

2013. máj. 2. 20:16
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kerdes, konretabb valaszra vartam. Az erdekelt miert verted at oket, ha ugy volt. Miert hitegetted oket nem rovid ideig, ha ugy volt.

Persze erre en magam is talalhatok valaszt, de a te nezopontod akartam olvasni. Akartam latni nincs semmilyen lelkiismeretfurdalasod abban az esetben, ha atcseszted oket es nem tiszta lappal indultal, haladtal.

Ha nem tiszta lappal mukodtel, akkor nem erdemelsz meg egy komoly lanyt, aki tiszteljen teged.

Ha valakit atcseszel, az elet visszacsesz neked.

2013. máj. 2. 21:33
 26/28 anonim ***** válasza:

"Az élet visszacsesz rád"

Hát, hányan élnek úgy, hogy soha nem csesz nekik vissza, és mekkora banditák :D

2013. máj. 2. 21:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Visszacsesz rajuk egy masik eletben akkor. Karma.
2013. máj. 3. 00:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagy sunyi ember ez a kerdezo. :) Az ilyenek nem is erdemelnek rendes not.
2013. máj. 6. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!