Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom hogy a Nök megfejthetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy a Nök megfejthetetlenek, de azt meg tudja magyarázni valaki hogy ez miért van?

Figyelt kérdés

Általában meg szoktak nézni, rám szoktak mosolyogni a lányok, néha tesztelem is a öket, de 10 böl 9 mindig megnéz. (NEM nagyképüségböl irtam , hanem mert igy van) .

A munkahelyemen is , meg az utcán is.

Nagyjából, amennyire lehet, értek a nök nyelvén, néha belefér egy-egy flört is, ugy vettem észre veszik a lapot, vissza dobják a labdát, és küldik a jeleket. Szóval ezzel nincs gond.

DE! Ezek csak ártatlan flörtök, semmi több.

Viszont van egy lány akire egy ideje felfigyeltem, és mondhatom, elsöre éreztem, hogy TÉNYLEG érdekel, mint ember, mint NÖ, minden téren. Ez tényleg komoly érdeklödés a részemröl, nem az a célom hogy ágyba vigyem (olyan amugy is volt már jópár, azt hiszem az a korszakom lezárult).

És ez éreztettem is már vele, finoman, tapintatosan, de egyértelmüen.

És pont Ö az aki ha szembejön, vagy a falat, vagy a földet nézi, egy sima hello-t köszön. Idönként mosolyog, de az nagyon ritka. Olyankor sem a szemebe néz, inkább ugy mondanám, olyan furcsán tartja a fejét, amit nem tudok mire vélni.

Persze volt már alkalom hogy beszélgettünk, átlagos dolgokról, és normálisan beszélgetett, nem volt egyeltalán bunkó, vagy lekezelö, inkább ugy mondanám olyan "semmilyen". Keveset nézett a szemembe. Mintha huzott volna egy falat, ami mögé nem enged látni.

(Ilyen esetem is volt már, de azt viszonylag hamar sikerült áttörni, valahogy ráéreztem mikor mit kell mondani...)

Szóval eszerint mégsem értek a nökhöz amennyire gondoltam , mert ezeket a dolgat nem tudom hova tenni, nem tudom ilyenkor mi a "teendö"...

Szerintetek?

2013. ápr. 20. 16:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

mint leirtad, téged 10ből 9nő megnéz. ritka, aki nem néz meg, akinek nem jössz be. csak épp itt van ez az egy nő, aki neked nagyon bejön, és mégsem néz a szemedbe.

szerintem neked épp azért tetszik, mert te szinte mindegyiktől "elvárod", hogy bejöjj nekik. de ő az egyetlen aki nem reagál rád sehogysem :) és ez bántja az egód :) ezért kell neked ő.

az, hogy a lány miért nem néz a szemedbe, mi nem tudhatjuk. szerintem, vagy bejössz neki, de ismeri az "ilyen" pasikat, és nem akar semmit tőled. vagy nem jössz be neki. :)

2013. ápr. 29. 19:53
 12/28 anonim válasza:
Szerintem biztos bejössz neki, azért viselkedik furcsán :)
2013. ápr. 29. 20:09
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jogász, egész más területen dolgozom ;)

Egyébként igazatok van, egy alapvetően egoista ember igy működik, de ezen kell változtatnom, ez igaz ;)

Menet közben kibújt a szög a zsákból, van egy se veled se nélküled kapcsolata. Konkrétat nem tudok, de a srác szivatja rendesen. Egyszer már szakított vele, aztán a srác igert neki fűt-fát, most ujra együtt vannak, de megint mélyponton vannak.

Ugyhogy azt hiszem, kivárom mi lesz. ;)

2013. ápr. 30. 06:23
 14/28 anonim ***** válasza:

9dik valaszolo vagyok.

Igen, kibujt a szog a zsakbol? Honnan, hogyan tudtad meg?

Es honnan tudod, hogy a srac "szivatja rendesen"? Honnan tudod biztosan ezt? Vajon nem csak te akarod azt gondolni?

2013. ápr. 30. 10:28
 15/28 anonim ***** válasza:

Es amugy meg igen, jol latod, egoista faxi vagy. Szanalmas.

Regebb hogyan vitted a noket agyba? Tiszta lappal, tudatva veluk, hogy mit akarsz? Vagy atcseszted oket?

2013. ápr. 30. 10:45
 16/28 A kérdező kommentje:

Ne bolygassuk a multat, lépjünk tovább ;)

Egyébként egy kolléganőjét, aki közös ismerősünk, kérdeztem meg, hogy - Van valakije? Erre köpte a szavakat mint egy falikút, ugyhogy mást nem is kellett kerdeznem ;)

2013. ápr. 30. 13:53
 17/28 anonim ***** válasza:
Miert ne bolygassuk? Talan azert mert a valaszod a kerdesre rossz fenyben mutatna teged?
2013. ápr. 30. 14:06
 18/28 A kérdező kommentje:

Pontosan!

és , mint irtam, annak vége.

Volt egy olyan idöszakom, miért tagadjam, de azt lezártam.

2013. ápr. 30. 17:04
 19/28 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ne haragudj, hogy tovabb bojgatom, de a te kerdesed, egy sajat kerdes feltevesere inspiralt.

Ha azt valaszoltad, hogy "Pontosan.", akkor legy szives ird le azt, hogy te mint, ferfi, miert valasztottad azt, hogy elbolonditsd azokat a lanyokat, azt a latszatot hagyva, hogy komoly dolgot akarsz? Aki belemegy egy egyejszakas kalanba, gondolhatja, hogy annal nem lesz tobb, de amikor mar az illetok tobbszor voltak egyutt, es a ferfi azt a latszatot hagyja, hogy komoly dolgot akar, de kozben nem...........azt egyeltalan nem talalom helyesnek. Szoval a kerdesem: Miert nem akartad tisztazni pontosan hogy csak mennyit akarsz tulajdokeppen? Hogy a masiknak legyen vilagos mit akarsz es ne almodozzon.

2013. ápr. 30. 20:15
 20/28 A kérdező kommentje:
;)
2013. máj. 2. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!