Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt a facebookos izét valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a facebookos izét valaki el tudná magyarázni?

Figyelt kérdés
nos röviden a lényeg van a face-n egy olyan hogy badoo és azon belül egy olyan menü hogy randiznának velem. Bejelöltek 1-2 en de nem írtak vissza. Én írjak vissza vagy várjam meg hogy ők írjanak. Ha én írjak akkor mit írjak.... nem vagyok otthon az ilyen nett chat féleségen, és nem tudom elkezdeni.
2011. ápr. 30. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy mi van a facebookon? Mind1 meg se lepődöm.
2011. ápr. 30. 11:22
 2/5 anonim válasza:
ők várnak válaszra neked kell írnod =D
2011. ápr. 30. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Na akkor most megragadom az alkalmat, és végre rákérdezek. Mi az a badoo?! Vagyis a badoo.com oldalt ismerem, csak azt nem értem, hogy ez hogy ment át úgy a fb-ra hogy a mindenféle ismerősök kérdésekre válaszolnak a barátaikkal kapcsolatban. Milyen jellegű kérdések ezek? És csakúgy feldobja őket az alkalmazás? Kiváncsi lennék de nem akartam engedélyezni a hozzáférést, az én üzenőfalamat ne nyomja tele sz@rokkal...
2011. ápr. 30. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:

aha és ti hogy kezdenétek??? mit írnátok nekik??? ha mittom ti várnátok a választ akkor mit várnátok hogy mit írjon? ezt is írjátok már a válaszotokba.

tudom elég gáz, de még igen fiatal vagyok...

2011. ápr. 30. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem 2 héten át minden nap "elvileg" 7-9 ember írt üzenetet h beszéljünk meg stb....csodálkoztam is, hofgy milyen sokan írnak és milyen sokan kíváncsiak rám....

aztán kiderült h a Badoo az egy rakás sz@r mert a rendszer egy bezavarodott sz@r ami össze vissza küldözgetett mindent!

Dehogy hogy került a facebookra azt nem tudom....

De ez a baromság h válaszolj 1000 kérdésre ismerőseiddel kapcsolatban meg majd ezeket akkor nézheted meg ha válaszolsz te is vagy 20 kérdésre hát menjenek már pics@ba 15 éveseknél még rendben van nade később ez már egy vicc!

2011. ápr. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!