Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőket miért zavarja ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja ennyire a ronda fiúk siránkozása hogy nem találnak barátnőt maguknak kérdések?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 13:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

senkit se érdekel a másik problémája, őszintén már én is unom, hisz ezeknek az embereknek fölöslegesen ad tanácsot az ember, alavetően menthetetlenül esetlen emberek, mindegy mit modnunk nekik.

legalább nem szokásom még belerúgni kettőt, egyszerűen vannak ilyenek.

2013. ápr. 20. 15:22
 22/46 Polipop ***** válasza:
Öööö... Talán mert szánalmas, és nem itt kéne kiönteni a drága lelkét, hanem lejjebb adni egy kicsit az elvárásokból? Másoknak sincsen az egekben az egója, mindenkinek vannak jobb és rossz napjai, de ez az állandó nyavalygás, és a női nem hibáztatása egyszerűen gusztustalan.
2013. ápr. 20. 16:14
 23/46 anonim ***** válasza:
Nem a siránkozás zavarja őket, hanem a ronda pasik léte! Megértem, hogy jobb lenne a világ, ha a csajoknál nem próbálkozna be soha egy olyan ocsmány teremtmény, mint én, de sajna az ocsmányságom genetikailag adott.
2013. ápr. 20. 16:29
 24/46 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha valaki beismeri, hogy segítségre van szüksége és tanácsot kér, de amikor a tapasztalathiánya ellenére nagypofájúan ragaszkodik a minden alapot mellőző "igazához", és meg sem hallja a segítő szót, csak a saját hülyeségeit hajtogatja folyamatosan, az kivágja a biztosítékot az emberek többségénél.

A panaszkodás és a picsogás meg senkit sem érdekel, álljon be otthon a tükör elé és mondja magának, de ne másokat húzzon le vele. Ha építő jelleggel kér tanácsot, azt a többség szívesen meghallgatja, és igyekszik segíteni, a saját tudása és tapasztalatai alapján.

De mikor azon panaszkodnak, hogy vékonyak és ezért nem tudnak csajozni (miközben napi szinten látok egyszálbélű srácokat szép barátnővel), és hiába mondja nekik az ember, hogy ha szerintük a vékonyság a bajuk, akkor kezdjenek el sportolni (nem feltétlenül csak gyúrni), azt meg sem hallják.

A nőket degradáló hozzászólásokról már nem is beszélve.

2013. ápr. 20. 16:31
 25/46 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, azzal semmi baj nincs ha ronda vagy, csak ne sírjon a szád miatta, legalábbis ne itt és ne ennyiszer. Fogadd el, és tegyél érte, hogy legyen valakid. elmondanám neked, hogy nem is a külső a taszító az ilyen emberekben, hanem az, hogy sajnáltatják magukat. Egyszerűen szánalmassá válnak az ember szemébe mindazzal, hogy kijelentik hogy ők rondák és senkinek nem kellenek majd. Így ezzel a nyavajgással azokat is elmarják, akiknek valóban nem számít a külső. Hozzáteszem én sem vagyok a legszebb lány, de elfogadom, hogy ilyen vagyok, azzal meg, hogy csalódok elmegyek pszchiológushoz, mert a barátaimat sem akarom ezzel fárasztani, nemhogy egy idegent!
2013. ápr. 20. 16:36
 26/46 anonim ***** válasza:

"Ha adott egy jó megjelenés, ápolt bőr, körmök, jó öltözék, különleges parfüm, akkor az első szűrőn átmész. Mi nők alapvetően nem a kempingbiciklis, sildes sapkás, john lennon szemüveges elte bétékásokhoz vonzódunk, ez fájdalom, de tény."

:D :D :D :D :D

A kérdések és a válaszok között is jó sok butaság olvasható, és nemcsak a siránkozásokra értem ezt :)

2013. ápr. 20. 17:11
 27/46 anonim ***** válasza:
Ha valaki elfogadja, hogy ronda, azzal elfogadja azt is, hogy sosem lesz barátnője. Ugyanis egy olyan undorító és ocsmány srác, mint én, soha sem kellene senkinek sem. És a a tény, hogy soha nem fog senkinek sem kelleni, önmagában nagyon lehangoló.
2013. ápr. 20. 17:18
 28/46 anonim ***** válasza:
90%
Ahelyett hogy tenne ellene valamit (mert rengeteg lehetőség van rá), inkább leírja gyakorikérdéseken 200x, hogy ő mennyire ocsmány...
2013. ápr. 20. 17:31
 29/46 anonim ***** válasza:
28: Aki annyira undorító és ocsmány mint én, az semmit sem tehet.
2013. ápr. 20. 17:35
 30/46 anonim ***** válasza:
Aki annyira hülye, mint te, az tényleg semmit se tehet.
2013. ápr. 20. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!