Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőket miért zavarja ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja ennyire a ronda fiúk siránkozása hogy nem találnak barátnőt maguknak kérdések?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 13:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
86%

68% te is elég könnyen pofázol itt a normálisan válaszoló nőknek! kíváncsi vagyok hogy a szemét csajoknak mennyire szólsz be élőben...

nehogy azt hidd, hogy csak az a szenvedés hogy visszautasítanak. sokkal szomorúbb, fájdalmasabb dolgok is történhetnek :// ti meg ezt élitek meg világfájdalomként..

2013. ápr. 20. 13:41
 12/46 anonim ***** válasza:
60%
Engem nem zavar, mert rinyálógép lúzer pasikkal alapból nem foglalkozom :)
2013. ápr. 20. 13:49
 13/46 anonim ***** válasza:
0%
Mert sok a ri**nc.
2013. ápr. 20. 13:49
 14/46 anonim ***** válasza:
94%

Mert eleinte megpróbáltam segíteni, tanácsokat adni. De mindig azt kaptam, hogy ők mindent megtesznek, minden nő felszínes, és csakis a nőkben van a baj, nem bennük.

Saját tapasztalatot is írtam, de ha olyat írtam, ami nem tetszett, hazugnak bélyegeztek.

Türelmes vagyok, de már felment bennem a pumpa. Főleg azért, mert így ha kiírok egy normális kérdést, elveszik a sok siránkozó spam között.

2013. ápr. 20. 13:52
 15/46 anonim ***** válasza:
91%
Biztos attól lesz valaki ribanc, mert nem kiváncsi arra, hogy ki mennyire önbizalomhiányos és mekkora lúzer. Amúgy meg kezdetben még sajnálni is tudtam, de mostmár sok, és csak szánom. Ha amúgy is mindig azt a választ kapják, hogy dolgozzanak a belsőn, és legyen önbizalmuk akkor mért kell még megkérdezni ezredszer is?!
2013. ápr. 20. 13:53
 16/46 anonim ***** válasza:
74%

Engem is zavar,én is férfi vagyok,és tudom,hogy hülyeségeket beszélnek,azért.

Mert az alap probléma az,hogy rá fogják a külsőségekre,pedig csajozni mindenkinek lehet,és ha tud,jut csaj neki.

De sokan nem is állnak neki...Ezért bosszant.

2013. ápr. 20. 13:55
 17/46 anonim válasza:
0%

27l Hülyeség nincsenek is nők akik hirdetik magukat ilyen szexoldalon az is kamu egytől egyig én 300 levél kiküldésen is túlvagyok de eddig csak férfiak akartak lecumizni abból is az öregek és rondák , viszont a nők minek kelletik magukat ilyen szexoldalon ha még arra se méltatnak hogy egy levelet írjanak hogy bocsi de nem.

És az is hülyeség hogy odamész egy csajhoz azt olyan könnyű , nem is lehet kiismerni hogy mit akar egy nő , de ha akar valamit az se biztos ,az egész nők egy kibszott keresztrejtvény ezért nem is akarok velük mást csak sexet de ilyen élettárs meg házastárs na menjenek a francba ,hamarabb állok össze egy fiúval ha arról lenne szó.25F

2013. ápr. 20. 14:08
 18/46 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem azért merz ilyen kis érzékeny lelküek. Sajnálnak mert nincs barpatnőd akit szerethetsz, harcolhatsz érte, romantikázhatsz vele blablabla..

Csak ugye nem fogadnának el barátjuként, mert az ösztöneik nem engedig a kinézeted végett.

2013. ápr. 20. 14:19
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyerekek, férfinak kell lenni, ami manapság tudom, hogy nem menő a páwa generáció korában, de azért meg kéne próbálni. Akárki akármit mond, az első, amit megnézünk egy pasin, a külseje. Ha adott egy jó megjelenés, ápolt bőr, körmök, jó öltözék, különleges parfüm, akkor az első szűrőn átmész. Mi nők alapvetően nem a kempingbiciklis, sildes sapkás, john lennon szemüveges elte bétékásokhoz vonzódunk, ez fájdalom, de tény. Ha ehhez társul egy kellemes, humoros, férfias, határozott viselkedés valamint nem azt érezzük, hogy rögtön ágyba akar minket cipelni az illető, nyert ügye van. Valahogy ezen az irányvonalon kéne haladni és nem siránkozni.
2013. ápr. 20. 14:25
 20/46 anonim ***** válasza:
28%

Ugyanúgy, ahogy a társadalmi és evoluciós ranglétra mélypontján lévő emberekbe a való életben, úgy itt a fórumon is rúgnak egyet bele, mint hogy segítsenek nekik, vagy legalábbis szótlanul elmenjenek mellette.

Nagyon jó móka kiröhögni őket, köpni rájuk,megalázni őket ahogy az módi, divat. Főleg a görényebbje.

Én nem tartozok ebbe a kategoriába, köszönöm jól vagyok, de undorító, látom ezeket a megnyílvánulásokat. Ez a tipikus nem vagy "egy közülünk" féle kiközösítő magatartás a patkányok körében. Sok a patkány a társadalomban elhiheted. Főleg a sikeres, szinte semmit nem kellett tennie érte kategoriájú emberek vannak annyira elszállt patkány státuszban, hogy egyrészt nem érzik át emezek nyomorát, mert szituáció idegen számukra, másrészt idegenkednek tőlük mert nem olyanok mint ők, és ezért még taposnak is egyet rajuk.

Itt is erről van szó. Akik azt mondják,hogy ne siránkozz, stb.. mindnek tökéletesen jól aalakult az élete, őt nem érdekli a te bajod, leszarja nagyívban és csak egy fórumszemétnek tart itt is, mint ahogy egy porszemnek, egy kukatölteléknek a való életben is. arra lusta,hogy a szeme átugorja ezeket a bajos topikokat.

2013. ápr. 20. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!