Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18éves vagyok de nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18éves vagyok de nem találok magamnak barátnőt pedig nem öltözkődöm szakattan, és csúnya se vagyok mér?

Figyelt kérdés
Figyelmesvagyok,és nem vagyok bunko de mégse sikerül nemértem mi a baj? :( normális válaszokat légysz :)
2013. ápr. 7. 12:48
 1/8 anonim válasza:

mai lányok csak a rossz fiúkba szeretnek bele..

nem értékelik a jót, amit igazán kéne

2013. ápr. 7. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert figyelmes vagy, és nem vagy bunkó.
2013. ápr. 7. 12:50
 3/8 walk w1th mee ***** válasza:

"csúnya se vagyok "

ezt anyukád meg a szomszédjai mondták?:D

ám igen,az utolso (majdnem)mindent leirt

2013. ápr. 7. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
lekezelőnek kell lenni kicsit, az kell nekik, ez van.
2013. ápr. 7. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát piszok nehéz ügy az biztos
2013. ápr. 7. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok olvasgass PUA könyveket. Sokan szidják írnak benne nagy hülyeségeket. Alapvetően ki kell menni és küzdeni kell. A sült galamb nem fog a szádba repülni.
2013. ápr. 7. 13:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 7. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt kell megtalálnod, akinek úgy kellesz ahogy vagy. Én biztos nem randiznék egy tahó bunkóval, csak azért, hogy legyen valakim.
2013. ápr. 16. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!