Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek visszahúzódóbb típusú barátnőt, aki szeretne már komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 15:28
1/13 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, az ilyen lányok a gyengéim
az a baj hogy mivel te is visszahúzódó vagy és ők is így eleve kicsi az esély rá hogy összetalálkozz egy ilyen lánnyal
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom, de ha egyszer ilyen lánnyal tudom elképzelni magam hosszú távon..
2013. ápr. 16. 16:27
4/13 anonim válasza:
Kevés ilyen lány van, de nem lehetetlen.:)
5/13 A kérdező kommentje:
Pedig jelenleg eléggé lehetetlennek gondolom, mert általában az ilyen lányokat nehéz megközelíteni, mert általában otthon vannak..
2013. ápr. 16. 16:36
6/13 anonim válasza:
ezzel nem vitatkozom, mert én is ilyen vagyok..
7/13 anonim válasza:
mit értetek visszahúzódón? én nem vagyok igazán a társaság középpontja, nem szeretek bulizni, stb, de ismerősökkel, baráti körrel szívesen csinálok programot
8/13 anonim válasza:
Én is így vagyok, nem szeretek középpontban lenni. Tényleg sokat vagyok otthon, de azért szoktam ismerkedni, leginkább ismerősök által.
10/13 anonim válasza:
Az én párom ilyen. Egy helyre vittük a kutyáinkat "legeltetni", futtatni. Beszélgettünk, aztán lassan kinyílt mint a kagyló. Lehet az is közrejátszott, hogy eredetileg nem is akartam fölszedni (persze megmozgatta a fantáziám, mert szép). Így aztán elég természetesen kezdtünk el beszélgetni. Aztán lenyűgözött, mert olvasott volt és éretten gondolkodott. Idővel meg kerestük egymás társaságát és ennyi. Több éve párkapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!