Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy ezt nem szabad ha komoly kapcsolatot szeretnék?
Tegyük fel, hogy mindkét fél komoly kapcsolatot szeretne, jól is alakul az első randi, és egyszerűen lóg a levegőben, hogy meg kéne csókolni a lányt, mert érzi az ember, hogy valószínűleg ő is várja.
Tehát ha egyszer magától eljön az ideje, akkor nem értem, hogy miért ne lehetne.
Mert álszentek. Ez hülyeség, nem egy csóktól fogok valakit kiismerni, de még a szextől sem. Ha két felnőtt emberről van szó, hasonló elképzelésekkel, nem értem, miért kéne várni a csókkal, vagy akár a szexszel is, nem tizenévesekről van szó, tudják, mit akarnak.
A csók, de még ha a szex is megtörténik, még bőven vissza lehet lépni, ha valaki meggondolja magát.
Szóval szerintem tizenéveseknél még elmegy ez a csókhúzás mizéria, de felnőtteknél fölösleges.
Szerintem mindent érdemes egy _picit_ húzni, az izgalmasabbá teszi a dolgot.
Amikor mind a ketten tudjátok, hogy már megcsókolhatnátok, de még se teszitek.
De nyilván nincs előírás, mikor lehet mit megtenni.
Nem tudom kik mondják, de szerintem nincs igazuk.
Semmi köze a kezdődő kapcsolat komolyságának ahhoz, hogy első randin megcsókolod-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!