Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs hová mennetek, hol oldjátok meg az együttlétet?
Ha nem mehettek egyikőtökhöz sem fel,akkor hol találkoztok illetve szeretkeztek?
Az autó sok mindenben segítség,de azzal sem találok olyan helyet igazán ahol nyugiban lehetnénk.
Nektek van valami bevált helyetek/módszeretek ?
nem tudom hol laksz, de szerintem minden városban van ilyen hely
ha Te nem tudod, akkor ha van rendőr ismerősöd az tudni fogja
nálunk tudom hol lehet, N
Miért nem mehettek egyikőtökhöz se?
Egyébként legyetek kreatívak! Kocsiban is jó, a természet lágy ölén is jó. De beszélhettek valamelyik barátotokkal is, hogy hadd menjetek fel hozzá egy órára. Egy időben többször adtam kölcsön a lakást egy barátnőmnek, persze elég mókás volt, én elmentem vásárolni, ők meg közben a kanapén (legalábbis nagyon remélem, hogy ott és nem az ágyamban) csinálták :D
Húh nálunk az van hogy a barátomnak nincs autója és így ősszel tavasszal kin szeretkezünk a természetbe mert egyszerüen nem tudunk mit csinálni nem tudunk felmenni egyikünkhöz sem. Így sajnos van azért hogy hónapokig nem tudunk együtt lenni. 2 éve vagyunk különben együtt.Szóval ez nem arról szól hogy na csak arra kellek neki aztán megdug ahol tud.
Télen meg volt hogy hotelbe mentünk.Kivettünk egy szobát éjszakára.Aztán ott.Sajnos nem tudtunk msát csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!