Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy oldjátok meg a hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjátok meg a hétköznapi randikat?

Figyelt kérdés

Szitu:

én melózok már, csaj sulis. Általában elmegyek érte, és elmegyünk ide-oda,de kisvárosba élek szóval, lassan kifogynak a lehetőségek, és az sem pálya mindig azért, hogy sütizünk, meg fagyizunk, üdítőzünk minden nap, azért a pénztárcám is véges...

A csaj vidékről jár be suliba, szóval hozzájuk nem mehetünk, hozzánk meg azért nem mert kész bolondokháza van otthon mindig.

folyóparton andalgás, este városban sétálás, sütizés, hambizás, stb már megvolt, hova menjünk akkor legközelebb???

Legyek kreatív, ok, de már minden lehetőságet kihasználtam szinte, bár Ő mindig azt mondja, hogy neki már az is elég ha velem van dehát akkor is, nem keringőzhetünk kocsival a városban 3 órán át....

1 hónapja vagyunk együtt

2011. jan. 8. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi úgy másfél éve nagyon rákaptunk a geocaching-re. Szerintem próbáljátok ki, nagyon érdekes és izgalmas, és sosem lehet kifogyni belőle, mindig van hol keresni ;)

[link]

Amúgy meg meg lehet ismételni az előző randikat, mi 3 év alatt már sokszor mentünk ugyanoda, csináltunk olyasmit, mint máskor. De ha szerelmes az ember, akkor teljesen mindegy, mit csináltok együtt, bármi jó, csak Vele legyél ;)

20/L

2011. jan. 8. 11:58
 2/3 anonim válasza:
Sehogy.Mert nem randizunk.
2011. jan. 10. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi nagyon nehezen... egy 2 évest kell elpasszolni, ha a simizésen kivül bármit akarunk...
2011. jan. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!