Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal akik komolyan érdeklődnek az animék iránt, ismeri az új japán sorozatokat, nézi is őket, és érdeklődik egyéb japán dolgok iránt?
Én is 26 vagyok.
Ha már szóbajött kinek mi a kedvence:
Clannad, Code Geass, Ore no Imouto, Kore wa Zombie desu ka, Shiki, Shakugan no Shana, Sakurasou no Pet na Kanojo, Steins;Gate, Toradora, Hanasaku Iroha, Utawarerumono... és az ezekhez hasonló sorozatokat szeretem leginkább.
Az sem zavar, ha valaki szereti a Naruto-t, meg a Bleach-t, a probléma inkább az hogy sokakat nem is érdekel más, csak ezek a mainstream sorozatok, illetve rengeteg olyan ember is van aki csak divatból nézi az ilyesmiket...
Te vagy az idősebb. Az One Piecet én is szeretem, de a bleach és a naruto rettenetesen távol állnak tőlem az előbb leírt okok miatt. De ha már kérdezted a kedvenceimet:
One Piece, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Death Note, Shiki, Hunter x Hunter, Code Geass, Mira Nikki, Berserk, Claymore. Ezeket nagyon szerettem.
Én 15/L vagyok, és nagyon szeretem az animéket kb 9-10 éve *-* A japán kultúra is érdekel, a zene is valamennyire, Gazette... De sztem sok ilyen lány van... legalábbis Debbe nagyon sok van, főleg a mi sulinkban (Megyó).
Kedvenceim:
Shiki, Code Geass, Death Note, Bleach, Mirai Nikki, Ao No Exorcist, Rozen Maiden, Rosalio to vampire, Kamisama Hajimemashita, Hakuouki és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!