Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhetnék meg ezzel a lánnyal?
Van egy nagyon helyes lány, akit szokok látni párszor a fél négyes buszon suliból haza. A lány 3 faluval (6 megállóval) elõbb száll le , mint én. A buszon kívül nem találkozok vele sehol sem, facebookon bejelölhetném és elkezdhetnék vele dumálni, de ezt inkább hanyagolnám...:) tehát arra gondoltam, hogy amikor szép idő lesz
(vszeg a lánynak is jobb kedve lesz), akkor leszállok vele az ő megállójánál, viszont nem tudom, hogy miként szólítsam le, vagy lehet már valaki várná és szépen besülnék..
Ezen kívül még milyen ismerkedési technikák vannak buszon? Milyen beszédtémákkal lehet egy ilyen ismerkedést elkezdeni?
Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, hogy ha valaki (egy idegen) srác haza szeretne kísérni?
Várom a válaszokat!:)
17/F
de a facebook... :S az nem olyan személyes, mint ha elõben kezdeményeznék vele.. vagy akkor ha látom a buszon, akkor azon a napon vegyem fel õt facebookon?:)
Lányok, segítsetek!!:)
A facebook-os ötletet én se pártolnám..ha akar vmit, akkor akarja szemtől szembe.:) Megszólítani viszont akármilyen ürüggyel megszólíthatod, légy kreatív!- ha másról nem az időjárásról is elkezdhetsz beszélni, úgyis azt mondtad, akkor akarod hazakísérni(ami egyébként nagyon rossz ötlet, szerintem), amikor napos az idő és ez után az idő után nem is fog olyan erőltetettnek tűnni, hogy örülsz a jó időnek:)
Ui: tényleg ne akard hazakísérni, annak nagyon zaklatás- feelingje lenne, inkább csak beszélgess vele..vagy még az útbaigazítós ötlet is jó lehet:)
Remélem segítettem!:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!