Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy / hol ismerkedhetnék meg olyan lánnyal, akinek jóval fontosabbak az érzelmek, mint a szex?
Jahm persze... Szerintem te még nem éltél igazi kapcsolatban, vagy nagyon kevés a tapasztalatod. Lány vagyok, ha például az én barátom semmibe nem menne bele, nekem sem tetszene, mert nem ezt szoktam meg, nekem nem ez természetes, nem ezek az igényeim, mást várok egy kapcsolattól, ráadásul bizonyára a gondolkodásmódunk is nagyon más ha ennyit kell "sz@rakodni" a szexen.
Érdekes hogy azt írod, "szeressük egymást, érezzük jól magunkat" hát nem tudom... szerintem ennek az egyik legszebb módja a szex, de sebaj... :D
Nincsenek önértékelési problémáim, és nem is vagyok egy prűd, szextől irtózó alak. Csak nekem egy kapcsolat nem egyenlő d*gások sorozatával.
Írtam bárhol is, hogy semmibe nem mennék bele? Szerintem nem. Jó lenne értelmezni is néha, amit a kérdező ír, és nem feltételezésekbe bocsátkozni.
Remélem, egyszer rájössz, hogy egy kapcsolat valódi szépsége több a szexnél.
Sajnos vagy nem, én még nem voltam fiúval életemben, de így elméleti síkon is sokkal fontosabb lenne számomra az érzelmi biztonság, mint a testi kielégültség.
Én is olykor csak ámulok és bámulok, hogy egyesek miért el nem hagynák a párjukat - hozzátenném, ha hosszútávon nem működik a szex, akkor még megértem, na de olykor még ahhoz sincs türelmük egyeseknek, hogy kitapasztalják, tudnak-e javítani együtt a fennálló helyzeten avagy sem, ehelyett inkább máris 'dobnák' a 'párjukat' (milyen szerelem ez, kérdezem én?) 21L
01:09
szeretnélek ezek után megismerni
Nyudi.
tele a világ ilyen nőkkel lányokkal. ezt a legkomolyabban mondom -42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!