Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal akik komolyan érdeklődnek az animék iránt, ismeri az új japán sorozatokat, nézi is őket, és érdeklődik egyéb japán dolgok iránt?
Vannak ilyen találkozók,nem?
Con-ok.
Animecon is van.
Ha pesti vagy, akkor rengeteg animés rendezvény van, ahova elmehetsz.
Ha vidéki akkor főleg Miskolcon és Debrecenben vannak ilyen animés csoportok, amik aktívabbak. Másról nem tudok.
Amúgy mi a bajod azzal, ha leragadt a Naruto/Bleachnél. Az már egy jó alap, és majd mutogatsz neki izgalmas címeket. Mondjuk én férfiként 100 körüli sorozatot ismerek, mégsem mennék animeconra, mert még így is rengeteg olyan van, amit nem ismerek.
"mi a bajod azzal, ha leragadt a Naruto/Bleachnél."
Mert azok az animek szégyenei.
Heehee:D Nekem is ez lenne a kerdesem,fiura vonatkozoan:D.
17/L
Lehet azért nem jön be, mert a fiatalabbaknak szánják, de nekem minimum, hogy jó, ne sablon karakterek legyenek benne, ha harcolós, akkor ne ész nélküli harcok legyenek, ha intelligens, taktikus legyen és ne arról szóljon kinek van erősebb képessége, kidolgozott jó történet kell, nem ilyen béna, amik tele vannak logikai bakikkal.
A Naruto meg a Bleach ezeknek nem felelnek meg és ezért nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!