Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan es hol ismerkedhetnek csajokkal?
Hogyan ismerkedhetnek lanyokkal kapcsolat celjabol, ha nem jarok szorakozohelyekre, meg nincsenek barataim se akikkel mennek, egyedul meg nem megyek. Lassan 18 eves vagyok, baratnom sose volt, egyetlen olyan haverom sincs akivel eljarnek sorozni, ertelmetlenul telnek el a napok.
Probalkoztam mar facebookon csajozni, de eddig kevesebb mint tobb sikerrel. Mit tegyek hogy vegre egy csajt tudhassak magam mellett?
en is hasonlo cipoben jartam 18 evesen :D tehat ismerem a helyzetet
most mar par ev elteltevel kicsit maskepp allnak a dolgok halistennek
amugy a legjobb eselyed netes tarskereso oldalokon van, ahogy az elottem szolo mondta
18 evesen csak nem fogok tarskeresot bujkalni.
Am masodik valaszolo: hogy oldottam meg ezt a helyzetet?
Nem tudom, merre laksz, de ha gondolod, mehetnénk együtt sörözni. :-D
Ugyan nekem van 1-2 haverom, akikkel eljárok, de az nem túl rendszeres, én pedig mennék minél többször.
19/F
Az a baj, hogy bandaval es haveri körrel a legjobb megismerkedni csajokkal. Hazibulik es hasonlok nagyon jok. Haveri kör nelkül eleg nehez, mert egyedül olyan kivülallonak tünsz barhol is vagy.
Max az üzletekben, megallokban, könyvtarakban, ahol mindenki egyedül van.
Ha nincs jelenleg jo tarsasagod, probalkozhatsz valahova belepni. Nem kell szektara gondolni, de akar sport klub, cserkeszek, olvaso kör, szerepjatek kör stbstb.
Nekem is volt egy jo Counter-Strike tarsasagom, akikkel interneten ismerkedtem meg, egyszer meghivtak sörözni oszt jol lehetett csajozni maris, mert nem kockak voltak, szinte mindegyik hozott csajt magaval.
jah, lehetett csajozni máris, mert hoztak magukkal csajokat
hát ez kész
amúgy meg iskolában pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!