Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan es hol ismerkedhetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan es hol ismerkedhetnek csajokkal?

Figyelt kérdés

Hogyan ismerkedhetnek lanyokkal kapcsolat celjabol, ha nem jarok szorakozohelyekre, meg nincsenek barataim se akikkel mennek, egyedul meg nem megyek. Lassan 18 eves vagyok, baratnom sose volt, egyetlen olyan haverom sincs akivel eljarnek sorozni, ertelmetlenul telnek el a napok.

Probalkoztam mar facebookon csajozni, de eddig kevesebb mint tobb sikerrel. Mit tegyek hogy vegre egy csajt tudhassak magam mellett?

2013. ápr. 10. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Társkeresőoldalon próbáld én is ilyennel próbálkozok most.
2013. ápr. 10. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:

en is hasonlo cipoben jartam 18 evesen :D tehat ismerem a helyzetet

most mar par ev elteltevel kicsit maskepp allnak a dolgok halistennek

amugy a legjobb eselyed netes tarskereso oldalokon van, ahogy az elottem szolo mondta

2013. ápr. 10. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is ilyesmi gondom van, am hány éves vagy Ági? :)
2013. ápr. 10. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Ági 33 éves :)
2013. ápr. 10. 14:09
 5/11 A kérdező kommentje:

18 evesen csak nem fogok tarskeresot bujkalni.

Am masodik valaszolo: hogy oldottam meg ezt a helyzetet?

2013. ápr. 10. 14:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, merre laksz, de ha gondolod, mehetnénk együtt sörözni. :-D

Ugyan nekem van 1-2 haverom, akikkel eljárok, de az nem túl rendszeres, én pedig mennék minél többször.

19/F

2013. ápr. 10. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy bandaval es haveri körrel a legjobb megismerkedni csajokkal. Hazibulik es hasonlok nagyon jok. Haveri kör nelkül eleg nehez, mert egyedül olyan kivülallonak tünsz barhol is vagy.

Max az üzletekben, megallokban, könyvtarakban, ahol mindenki egyedül van.

Ha nincs jelenleg jo tarsasagod, probalkozhatsz valahova belepni. Nem kell szektara gondolni, de akar sport klub, cserkeszek, olvaso kör, szerepjatek kör stbstb.

Nekem is volt egy jo Counter-Strike tarsasagom, akikkel interneten ismerkedtem meg, egyszer meghivtak sörözni oszt jol lehetett csajozni maris, mert nem kockak voltak, szinte mindegyik hozott csajt magaval.

2013. ápr. 10. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:

jah, lehetett csajozni máris, mert hoztak magukkal csajokat

hát ez kész

amúgy meg iskolában pl:

2013. ápr. 10. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
kb ugyanazt írtad le ami én vagyok csak lányban, kivéve, hogy 2 nagyon jó barátnőm van, de velük is csa hetente 1-2 órát találkozok délután, én se tudok velük pasizni, meg hát nem is azért találkozok velük..én kipróbáltam a netes társkeresőt, de hamar feladtam, kb csak a külső körül forog minden..na mindegy szerintem ha 18 vagy pl suli elég jó hely, bár nekem sem volt még barátom, de az is benne lehet, hogy kissé visszahúzódóbb vagyok.
2013. ápr. 27. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
pécs
2013. ápr. 28. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!