Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyannal, akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal, akiről tudod, hogy tök csóró?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok légyszi!!

Köszi.

2013. ápr. 17. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem mindegy,hogy tesz-e ellene vagy nem.Mert ha egész nap csak heverészik,az nem jó.De ha megy munkáért,meg erölködik,csak nem jön össze,akkor az megint más.

Én egy csajjal azért szakítottam,mert azt akarta,hogy én tartsam el,ő meg egész nap csak csavarogjon,bulizzon,ő meg nem is akart dolgozni.(pedig szakmája van)

2013. ápr. 17. 12:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Magában az, hogy csóró, nem okozna semmi problémát, HA látom, hogy ettől függetlenül igyekszik, dolgozik/tanul, stb., tehát van ambíciója, vannak tervei.

Szerencsére nekem bőven van mit a tejbe aprítani, úgyhogy nem kéne azon gondolkodnunk, hogy miből veszünk kenyeret :)

Ha viszont egy lusta, léhűtő, semmirekellő ember, akkor nem jönnék össze vele, még akkor sem, ha történetesen gazdag, pl. a szülei révén, vagy ilyesmi, mert aki ilyen jellem, az az élet más területein is ugyanilyen sz-rrakás.

Sajnos elkövettem már 1x azt a hibát, hogy egy ilyen lusta p-csát évekig eltartottam és pénzeltem; Csak ült egész nap otthon, nem dolgozott, a házimunkát sem volt hajlandó elvégezni, főzni sem volt képes nekem egy vacsorát, amikor hazaestem melóból, csak rendelgette a pizzákat az ÉN pénzemből, emellett elvárta, hogy vigyem ide-oda, hogy "ne csak mindig otthon unatkozzunk", vásárolni, moziba, nyaralni, stb. És ha ez még nem lett volna elég, azzal "hálálta" meg, hogy mindent a segge alá tettem, hogy félrekúrt, ráadásul a születésnapomon :D

Összegezve: a jellem és hozzáállás számít nálam, nem az épp aktuális anyagi helyzete egy nőnek.

31/F

2013. ápr. 17. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:
igen, ha nem akar lehúzni.
2013. ápr. 17. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Összejönnék, ha nem azért csóró, mert lusta és nincs semmi célja.
2013. ápr. 17. 13:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok hipergazdag, de arra a kérdésre, hogy összejönnéke-e két válaszom van

- Összejönnék vele, függetlenül az anyagi helyzetétől, ha Én egymagam is biztositani tudnám neki a kényelmet, és ö ezt meg is becsülné

- Nem jönnék össze vele: ha én nem tudom fedezni az ö életéhez szükséges anyagi hátteret. Ha nem tudom neki biztositani abbol csak veszekedés meg civakodás van az meg nem kell nekem...

ezek mellet (a verzio) ha ö is elmegy dolgozni hát lelke rajta gondolom annyival jöbb akkor Nekünk

2013. ápr. 17. 13:42
 16/21 ivilicious ***** válasza:

összejöttem olyannal,aki tök csóró volt, épp vállalkozása ment tnkre,milliókat bukott külföldön....10évvel idősebb is volt. 2 éve vele vagyok

20/L

2013. ápr. 17. 14:13
 17/21 anonim válasza:
31/F Tudlak őszintén sajnálni téged.Én pont az olyan nőket gyűlölöm akik ilyenek.Én magam nő vagyok s még is.Nem vagyok még szinte jó álló sem kihasználni a férfiakat sose tenném.Én tisztelem a férfiakat,megbecsülöm a munkájukat s ha úgy adódik,hogy eltartsák a nőt akkor viszonzom s megbecsülöm.Amit csak lehet megteszek neki s sose csalom meg. Vannak viszont ribanc kategóriák is akik tényleg azt várják el amiket a te barátnőd is elvárt s semmit nem teljesített otthon s megcsalt. Szerintem ha megteheti valaki,hogy eltartsa a párját s a párja is szeretné de nem kihasználásból akkor legyenek együtt mert szeretik egymást.Viszont az eltartottnak mindent meg kell tennie,hogy ő is teljesítse a kötelezettségeit s szeresse s tisztelje a párját.
2013. ápr. 17. 14:32
 18/21 anonim ***** válasza:

# 17:

Kedves vagy, de nem kell sajnálni, tanultam belőle :) Bár nagy árat fizettem érte, de ebbe inkább nem megyek bele..

BTW bár minden nő olyan lenne, mint te :)

Bár én most nagy szerencsémre kifogtam egy ilyet, és boldog vagyok :)

31/F

2013. ápr. 17. 14:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Érdekes és tanulságos válaszok!
2013. ápr. 17. 17:05
 20/21 Pityupocse ***** válasza:
Nálam ne legyen tehetősebb mert az irritál: F
2013. ápr. 17. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!