Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, akinek a vezetékneve megegyezik a tieddel?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 22:08
1/20 anonim válasza:
Te össze jönnél egy olyannal akivel ugyanolyan a hajszíned?
2/20 anonim válasza:
Ennyi igazán nem gátolhat meg :D Nincs nagy vita a házassági névváltoztatásnál :D A viccesebb az lenne ha pl. Kiss és Nagy, Erős és Gyenge, netán Fehér és Fekete jön össze. Tyű, annyi hülye felvett nevet láttam már... De hát ez a legkisebb gond.
3/20 anonim válasza:
Össze.
Nem túl gyakori vezeték nevem van és a faluban vannak mások is akinek ez a vezetéknevük és nem is rokon.
Gondolom sokat kellene magyarázkodnom hogy nem vagyunk rokonok.
4/20 anonim válasza:
"Ennyi igazán nem gátolhat meg :D Nincs nagy vita a házassági névváltoztatásnál :D A viccesebb az lenne ha pl. Kiss és Nagy, Erős és Gyenge, netán Fehér és Fekete jön össze. Tyű, annyi hülye felvett nevet láttam már... De hát ez a legkisebb gond."
Ismerek olyat aki Nagyné Kiss...:D
6/20 anonim válasza:
Én ismerek olyat akiknek nem éppen hétköznapi vezetéknevük van és mégis boldog párkapcsolatban élnek... elég hülyén néz ki... de ez nem igazán zavarhat senkit. Ismeretleneknek lehet furcsa max.
8/20 anonim válasza:
Simán. Engem, csak az zavarna, ha a keresztnevünk egyezik.
9/20 anonim válasza:
ja legalább nem kelll külön felvenned a nevét, és abból sincs vita, ki vezetéknevét viselje a gyerek ;)
10/20 anonim válasza:
de amúógy akkor valamilyen szinten a rokonod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!