Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, akiről tudod, hogy tök csóró?
Kort és nemet is írjatok légyszi!!
Köszi.
mit takar a tök csóró? Csóró, mint egy csöves? Vagy diákmelóból tartja fent magát a suli mellett? Vagy munkanélkülisegélyen él? Vagy az önkormányzati segélyből él? Vagy csak szarul keres a melójával? Egyáltalán nem mindegy. De egy ilyen kérdéshez írhat akárki, akármit, mindenkit, aki azt írja, h persze, álszentnek fognak majd titulálni. Általános jelenség ezen az oldalon ez.
24
A pénz nem minden, bár nem árt ha van valamennyi.
7! Ez aranyos volt!:)
Én hozzá is mentem, neki csak a rosszul fizető munkája volt meg két bőröndje, nekem jól fizető állásom (3x-os bérkülönbség), berendezett, hitelmentes kicsi lakás. Nekem nem a pénze határozza meg az emberekhez fűződő viszonyomat.
Viszont válás lett a vége, mert férfiként nehezen viselte, hogy nekem minden megvan, ahelyett, hogy örült volna, hogy nem hitellel és problémákkal kezdjük a közös életünket, élvezhettük volna ami van. De csak hisztizett, aztán már nem is segített otthon mert mindig volt valami baja, a gyerekekkel se foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!