Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyannal, akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal, akiről tudod, hogy tök csóró?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok légyszi!!

Köszi.

2013. ápr. 17. 12:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen. 27/N
2013. ápr. 17. 12:30
 2/21 anonim ***** válasza:
Igen 21 N
2013. ápr. 17. 12:31
 3/21 anonim ***** válasza:

mit takar a tök csóró? Csóró, mint egy csöves? Vagy diákmelóból tartja fent magát a suli mellett? Vagy munkanélkülisegélyen él? Vagy az önkormányzati segélyből él? Vagy csak szarul keres a melójával? Egyáltalán nem mindegy. De egy ilyen kérdéshez írhat akárki, akármit, mindenkit, aki azt írja, h persze, álszentnek fognak majd titulálni. Általános jelenség ezen az oldalon ez.

24

2013. ápr. 17. 12:32
 4/21 anonim ***** válasza:
Mennyire csóró? Azért annyi pénze legyen, hogy magát eltartja, meg a saját hobbiját fizeti.
2013. ápr. 17. 12:35
 5/21 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló jól írja, kifejthetnéd bővebben, hogy mit takar a "csóró".
2013. ápr. 17. 12:35
 6/21 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem. Bár az anyagi helyzete az illetőnek nem fontos, inkább az arra irányuló motivációt kedvelem, hogy valaki pénzt keressen. Ha a csóró csak egy pillanatnyi állapot, az nem gond, de ha állandó, akkor az már a szemembe párválasztásnál kizáró ok. Mivel nekem van leves, én eleve kerülöm azokat, akiknek az anyagi háttere kicsit ritkább, mert az életszemléletünk annyira más. De helyzetfüggő nagyon és vannak kivételek! Én is sokáig voltam csóró, de ebből mindig igyekeztem kitörni és sikerült is. 25F
2013. ápr. 17. 12:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem olyannal, aki csóró, most már ketten vagyunk csórók, de szeretjük egymást. 21/L
 8/21 anonim ***** válasza:
mikor összejöttünk és dolgoztam, ő tanult, engem nem zavart, ha szeretek valakit ez nem lehet gond,
 9/21 anonim ***** válasza:

A pénz nem minden, bár nem árt ha van valamennyi.

7! Ez aranyos volt!:)

2013. ápr. 17. 12:41
 10/21 anonim ***** válasza:

Én hozzá is mentem, neki csak a rosszul fizető munkája volt meg két bőröndje, nekem jól fizető állásom (3x-os bérkülönbség), berendezett, hitelmentes kicsi lakás. Nekem nem a pénze határozza meg az emberekhez fűződő viszonyomat.

Viszont válás lett a vége, mert férfiként nehezen viselte, hogy nekem minden megvan, ahelyett, hogy örült volna, hogy nem hitellel és problémákkal kezdjük a közös életünket, élvezhettük volna ami van. De csak hisztizett, aztán már nem is segített otthon mert mindig volt valami baja, a gyerekekkel se foglalkozott.

2013. ápr. 17. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!