Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ti megfognátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ti megfognátok a lány kezét?

Figyelt kérdés
randi

2013. ápr. 16. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem megfogta a most már vőlegényem, és jól tette :) Ha olyan a hangulat (azt úgy is érzed), akkor fogd meg, nagyon romantikus gesztus.

Remélem nem gond, ha lány is válaszol.

2013. ápr. 16. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő, meg hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
2013. ápr. 16. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
soha, én legalább is
2013. ápr. 16. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Én igen.
2013. ápr. 16. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát változó...De általában a derekát fogom meg,és úgy megyünk.De attól függ,mennyire akarja az egészet...
2013. ápr. 16. 16:10
 6/10 anonim ***** válasza:
A férjem megfogta. És viccesen csinálta, nem volt kínos, mert azt kérdezte, hogy "megkérhetem a kezedet?", és közben nyújtotta az övét :-)
2013. ápr. 16. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Simán meg lehet fogni első randin. Csók is lehet, akár szex is, nem szégyen az :)

Én mondjuk utálom a kézfogósdit, úgyhogy azt nehezen viselem, ha fogdossák a kezemet. N

2013. ápr. 16. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó,persze ha szexkapcsolatnak akarja hogy induljon.Elvileg késöbb lehet belöle több.
2013. ápr. 16. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Amugy gratulálok hogy ilyeneket irtál.13 éves a kérdező.
2013. ápr. 16. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Megfogom a kezét és hazakísérem és lefektetem!
2013. ápr. 17. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!