Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ahogy öregszem, egyre kevéshé hiszem el, hogy van lány, akinek én jövök be külsőre?
Figyelt kérdés
Mét két éve tök vigyorgó meg optimista voltam, szemeztek is velem a csajok, most meg, ha nagy ritkán szemez velem egy lány, akkor sem hiszem el, hogy tetszem neki, sőt már nem is érdekel, úgyis ronda vagyok, kinek is kellenék én. biztos csak gúnyol vagy undorodik tőlem, ahogy az összes csaj. Szóval már semmmi életkedvem valamiért. Amúgy még sosem volt barátnőm pedig már 24 leszek nem soká.2013. ápr. 16. 13:22
1/6 anonim válasza:
Mert bebeszéled magadnak a hülyeséget.Mihelyst lenne barátnőd,másképpen látnád a világot.Sok szerencsét!:)
2/6 anonim válasza:
Ennek csak 1 oka van:Minél öregebb vagy,annál hülyébb leszel.
3/6 anonim válasza:
fura, nekem pont fordítva van...ahogy öregszem, egyre több Nönek tetszem.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából már abban sem vagyok biztos, hog ymondjuk két éve azért nézett olyan feltűnően egy csaj, mert bejöttem neki, mondjuk fura, hogy akkor még boldog voltam és elhittem, persze próbálkozni nem mertem, mert mégis csak ott volt az érzés, hogy lehet csalódok és ronda vagyok, csak félreértettem a jeleket. Csak hát a legtöbb csaj kb. észre sem vesz, aztán fura, ha egy csaj végig engem bámul vagy többször hátrafordul és engem néz. Mondjuk az is érdekes, hogy jó csajok csinálják ezt inkább, megfigyeltem.
2013. ápr. 16. 13:44
5/6 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, mert fiatalon sem kellettem senkinek, meg most így öregebben sem. A szépség múlandó, a rondaság kortalan.
6/6 anonim válasza:
Pontosan ez a gond, hogy nem hiszed el. Nyilván kell idő az önbizalom kiépítésére, de elkell indulni az úton.
Egyébként ami még segíthet, hogy ne görcsölj rá annyira, mozogj sok ember között, hogy jobban ellazulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!