Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Tényleg elengedhetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg elengedhetetlenek az "apró jelzések", ahhoz, hogy kezdeményezzetek? (30-40 év közöttiek válasza érdekelne. )

Figyelt kérdés

Olvasom ezt a cikket, és elborzadok. [link]

Szerintem minden ilyen "jelzés" már maga a kezdeményezés. Nem értem miért magyarázzák bele, hogy csak jelzés. Hát persze, ha nem talál viszonzásra, csak jelzés marad, de ugyanúgy lebőgés, mintha megbeszélték volna egymással, hogy nem jön be a nő a pasinak. Ha pedig ráharap a fickó, akkor meg igenis kezdeményezés, és nevetséges belemagyarázni később, hogy nem is a nő kezdeményezett, hanem a fickó szemelte ki a nőt, mert lássuk be, nem igaz.

Nincs igazam?

Egyébként persze nem gond, hogy sok nő "jelezget". De úgy vélem, hogy ez inkább a határozott, gátlástalan, nagyszájúbb nőkre jellemző, akik a kapcsolatban is domináns, irányító szerepet töltenek be. Vagy akiknél nem nagyon kezdeményez pasi...

Vagy tévedek?

Fiúk, ti tényleg csak akkor próbálkoztok, ha érzékeltetek valami jelzést?

Ha rátok se néz a lány, belebújik a könyvébe és max akkor mosolyog oda, ha véletlen mosolyogtatót olvasott és aztán körül néz és véletlen épp rátok néz, de már el is fordítja gyorsan a tekintetét, nehogy azt hidd, nyomul. Az ilyenek szóba se jöhetnek?

Én maximum ilyen szintű jelzéseket tudok kipréselni egy jóképű idegen felé. A direkt mosolyt, szemezést, hajcsavargatást, kigombolkozást (miket csinálnak még a többi nők?), ezeket egyértelmű nyomulásnak érezném. Ócska nős kezdeményezésnek.

Nem lennék ilyenekre képes. Vagy ha igen, akkor biztos ittam egy pohár bort, és valójában nem is gondolnám komolyan.

Ha pedig mégis annyira megtetszik valaki, felvállalnám azt, hogy kezdeményezek és számolnék a lebőgéssel, de akkor is előbb vallanék neki szerelmet szóban vagy írásban (megtalálnám a módját), mint hogy szavak nélkül kacsintgassak neki, és útszéli lányzónak érezzem magam.

Tudom, hogy a legtöbben nem fognak egyetérteni velem. Csak az érdekelne, hogy tényleg nagyon rosszul látom a dolgot, és tényleg akkora szükség van ezekre az idétlen jelzésekre? Van olyan, aki hozzám hasonlóan gondolja ezt?

35 körüli művelt férfiak! Ezek nélkül nem léptek???

2013. ápr. 15. 09:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7#-es!

Jó amit írsz. Csak néha olyan cikkek bukkannak fel, amelyekkel olyan szinten nem értek egyet, hogy tényleg elgondolkodtat, hogy akkor most mi is van? Így működik a többség, vagy mégse?

2013. ápr. 15. 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, rátapintottál néhány jó megfigyelésre. Viszont arra nem gondolsz, hogy más pontosan ennyire egyértelműen látja a te játékaid és a te önzőséged. Az, hogy mást hibáztatsz a problémáért, ami nem is létezik, arra enged következtetni, hogy komoly életvezetési problémáid vannak. A világról alkotott képedből az tükröződik, hogy nem bízol benne, hogy képes vagy egyedül megállni a talpadon. Pedig senki nem akadályozza ezt meg, maximum a kishitűséged. Ha képes leszel önmagadról gondoskodni, akkor téged is megtalálnak majd igazi, felnőtt férfiak. Addig csak a hasonló problémával küszködők. Senki sem fog helyetted kimászni a gödörből. Hívnak, kezet nyújtanak, de ha te a segítő kézre köpsz, kelletlenül otthagynak, ennyi.
2013. ápr. 15. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
A női magazinok cikkei alapvetően összecsapott írások, amelyek arra alapoznak, hogy az olvasó felismeri benne saját gondolatait, vagyis megerősítést nyer. Így lehet olvasókat találni. Ettől persze még okos dolgokat is írnak, de az a jellemző, hogy a stabil szemlélettel nem rendelkezőknek szólnak ezek a cikkek.
2013. ápr. 15. 12:27
 14/20 A kérdező kommentje:

"Ha megtetszik valaki akár verbálisan akár máshogy ,de egyértelműen add a tudtára. Csak azt lehet kezdeményezésnek nevezni amivel válaszút elé állítod a másikat."

-Ha tudtára adom, akkor csakis egyértelműen VERBÁLISAN.

(Ha nem adom tudtára, magamra vessek.)

-Egyértelműen csakis verbálisan. Az egyértelmű jelezgetések útszéliek...

-Ha nem útszéliek, akkor pedig igen, tűnhetnek a 999 bármelyikének az 1000-ből.

"Ha csak véletlenül akadt össze a tekintetünk de én félreértem és mégis odamegyek az tuti pofára esés. "

Nem tuti, de ha az is, olyan nagy baj az? Ha mégis odamész, akkor csak tetszik neked. És ha annyira tetszik, akkor nem ér meg annyit, hogy odamenj hozzá? Még ha csak véletlen is volt vagy egyáltalán nem volt az egymásra nézés.

Vagy ha jelzést észlelsz, rögtön ugrasz, ha nem tetszik, akkor is? !!!

2013. ápr. 15. 12:32
 15/20 A kérdező kommentje:

"a te játékaid és a te önzőséged."

Mi itt a játék? És mért lennék önző.

MInt írtam, soha nem játszottam senki érzéseivel. Önző sem vagyok, nem ismersz.

2013. ápr. 15. 12:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Fogalmazzunk úgy, hogy nem önző ember vagy, de tudsz önző is lenni. A kérdésedben és a válaszaidban azt hangsúlyoztat, hogy miért vagy te kiemelt, illetve milyen szempontból különíted el magad. Hasonló jelenségek minden ember életében előfordulnak. Ezt érdemes tudatosítani. Minden emberben jelen van az önzés, erre a gyermeki fejlődés miatt szükség van. Az önző viselkedési formákat felnőttkorban tudatosan fel kell ismerni és a felismerésnek megfelelően kell viselkedni.

Ennél a kérdésnél kifejtettem pár dolgot elég hosszan erről: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. ápr. 15. 12:47
 17/20 A kérdező kommentje:

OFF

Továbbá milyen életvezetési problémák, milyen gödör, és milyen segítő kezek??? Miről beszélsz???

Ismerkedésre, leginkább kezdeményezésre vonatkozott a kérdés. (Az 5#-ös kissé eltért a tárgyól, ezért válaszoltam neki, de az nem tartozik a tárgyhoz...)

ON

Nekem továbbra is furcsa, hogy másoknál ennyire fontosak a jelzések. A béna cikkből és az eddigi hozzászólások többségéből ez derül ki.

És azért nem mindegy, hogy az emberek többsége valóban így működik-e vagy sem.

Én kíváncsi vagyok, érdeklődöm. Érdekelt, hogy lesznek-e olyan hozzászólások, ami az én értékrendemmel is egyeznek-e, vagy sem és valóban én vagyok kakukktojás.

Lehet, hogy furcsa, de életem során egyetlen kapcsolatom sem úgy kezdődött, hogy jelzéseket küldtem.

Még jöhetnek válaszok, de légyszi maradjatok a tárgynál, a kérdésemnél, mert annyi időm nincs, hogy mindenről filozofáljunk!

2013. ápr. 15. 12:50
 18/20 A kérdező kommentje:

"Fogalmazzunk úgy, hogy nem önző ember vagy, de tudsz önző is lenni. A kérdésedben és a válaszaidban azt hangsúlyoztat, hogy miért vagy te kiemelt, illetve milyen szempontból különíted el magad. Hasonló jelenségek minden ember életében előfordulnak. Ezt érdemes tudatosítani. Minden emberben jelen van az önzés, erre a gyermeki fejlődés miatt szükség van. Az önző viselkedési formákat felnőttkorban tudatosan fel kell ismerni és a felismerésnek megfelelően kell viselkedni.

Ennél a kérdésnél kifejtettem pár dolgot elég hosszan erről: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Legyen, biztos önző mindenki valamennyire, azért hiszed vagy nem, eléggé jellemző rám az önfeláldozás, segítőkészség, megértés, és még sorolhatnánk, ami nem a túl önző emberekre jellemző. Hülye természetesen nem vagyok, így biztos vagyok annyira önző, hogy:

-Meghagyom a férfiaknak a vadászatot, mert úgy érzem, hogy aki önmagától akar levadászni, az jobb, vonzóbb, tisztább, őszintébb. Aki pedig egy kacsintásra kattan, az nagy valószínűséggel komolytalanabb.

-És azért is önző vagyok, mert nem mondok minden férfinak igent, aki nálam (természetesen nem jelezgetős felhívásra) kezdeményez.

A másik kérdésnél hanyas a te válaszod, melyiket olvassam?

Egyébként gáz a kérdésfeltevő nő. Nyilván jobb, megnyugtatóbb, ha a párunk nem tartja a kapcsolatot az exfeleséggel. De ilyen alapon akkor senkihez sem kellene kapcsolódnia, csak hozzá.

Számtalan oka lehet, hogy nem akarja megszakítani a diplomáciai kapcsolatot amellett, hogy szerelemi kapcsolta nincs. Lehet hogy mindkettő a klaviatúrán lévő baktériumokról végez kutatást, és jó ha megosztják tapasztalataikat...

Egy volt barátommal én is tartom a beszélőviszonyt. Mert jól ismerem, tudom, hogy jó ember, attól függetlenül, hogy mivel nem tudtunk együttélni (teljesen ellentétek vagyunk mindenben ami otthoni), kiábrándultam belőle, majdnem ő is belőlem. De az apján kívül nincs senkije. Sok munkája miatt barátok se. Így ha nagyon kivan szívesen meghallgatom, és néha magamtól is keresem. Kedves ismerős lett belőle. Ha féltékeny típusú párom lesz, akkor vagy leszoktatom a féltékenységről, úgy hogy elmesélem miért beszélek az exbaráttal. Vagy pedig ha nagyon szeretné, megszakítom az exbaráttal a kapcsolatot egy utolsó beszélgetéssel. Látod nem vagyok önző.

De melyik akkor a te válaszod a sok közül?

2013. ápr. 15. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Becsülöm a türelmedet, eddig nem sok konkrét válasz érkezett. Sajnos erre én sem válaszolhatom, mert nő vagyok, de csatlakozom hozzád, eddig minden mondatod, mintha az enyém is lett volna. Én sem vagyok képes a jelezgetésre, és nem a büszkeségem miatt, hanem mert olyan erősen belém van kódolva a ne tovább. Úgy gondolom, jórészt nőtársainknak köszönhetjük ezt a helyzetet, mert felrúgták a régi konvenciókat. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a feminizmus rossz, csak ezzel valahogy a normál erkölcsök is a porba hulltak. Bár lehet, hogy nem ez volt az oka, és én látom rosszul.

2013. ápr. 15. 13:45
 20/20 anonim ***** válasza:
igen az nagyon fontos hogy 1értelmüjeleket adjon 1nő
2013. ápr. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!