Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs pasim? Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim? Lesz valamikor majd?

Figyelt kérdés
Már 16 vagyok, és eddig még nem volt pasim, kivéve azt a 3-at, aki alsóban volt, de az is sima alsós \'szerelem\' volt. de most nincs, pedig nagyon szeretnék... mondták ismerősök h nagyon szép lány vagyok.. bár talán kicsit csendes vagyok, nem vagyok az osztály közepe, de nem vagyok looser se egyáltalán, csak olyan átlagos. normálisan, szépen öltözködök, nem szakadt ruhákba járok.. nem szoktam menni diszkoba, nem az én világom ez.. még sose csókolóztam, nagyon gáz ez? mit csináljak? hol lehetne ismerkedni? hol vannak rendes 16-19 éves pasik? köszi a válaszokat!
2009. szept. 23. 17:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Hallókészülék van? Mint ahogy írtad, valószínű, hogy van. Engem valamiért zavar, ha hallókészülékes akárkivel beszélgetek. Illetve ami zavar az a beszéd. Nem tudnak rendesen beszélni. Persze, nem úgy értem, hanem artikulálás, ami zavar. Néha alig értem mit mondanak.
2009. szept. 27. 11:07
 42/47 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki. Én sem járok discoba.. nyugi, semmiről sem maradsz le, csak a sok részeg piástól, a bömbölő zenéről, a sok nyomulós pasiról meg a cigifüstről..

Nekem is van egy barátnőm aki azt hiszi hogy minden 15-16 éves lány csókolózott már.. de van aki 30 évesen még szűz.

És biztos hogy kis idő múlva lesz barátod, csak ne légy annyira zárkózott. Ha már van kiszemelted, hozd fel magadra a figyelmet. ;)

Ha meg szép is vagy, nyert esélyed van. :)

2009. szept. 27. 12:48
 43/47 anonim ***** válasza:

Nem kell siettetni, én sem azzal smároltam először akivel szerettem volna.

És ne ess kétségbe ;) tuti lesz barátod(L)

2009. szept. 27. 12:51
 44/47 A kérdező kommentje:

11:07-es, lehet hogy te ilyen hallássérültet láttál, aki artikulálva és jelelve beszél, de nem mindegyik ilyen, én se vagyok ilyen..

12:48-as, van kiszemeltem... :D már ismerjük egymást, beszéltünk párszor, meg msn-eztünk egy ideig, most csak köszönőviszonyban vagyunk, de tavasszal mondta a haverjának h elvileg nem erőltetné a dolgot, ahhoz képest még most is állandóan néz, mosolyog, köszön, haverjai mikor meglátnak, megbökik őt.. mit gondoltok róla?

2009. szept. 27. 14:14
 45/47 inspector callahan ***** válasza:

Próbálj vele beszélgetni, hátha veszi a lapot. Ha meg nem, akkor hagyd.

Jössz msn-re? :)

2009. szept. 27. 16:07
 46/47 anonim ***** válasza:

szerintem nem visszataszito, ha tiszta a füled:D

amugy meg ha bejössz a pasinak tök8 h van-e van nincs fülizéd..

2009. szept. 28. 15:29
 47/47 Matthew W. válasza:

Azért azt hozzátenném hogy a discóban is vannak átlagos nem brad pitt kinézetűű normális srácok csak valamiért a csajok az izomállatokra a bunkókra meg a részegen agresszív srácokra buknak az átlag fiúra rá se néznek a Discóban

De a disco védelmére szóljon hogy még én is aki alapbol nem szeret táncikálni meg bulikbol is inkább a szolidabb hangulatút szeretem de azért jólesik néha kiadni a hétköznapi feszültséget egy pár sörrel a discóban = agy kikapcs és csak engedd el magad és lazíts buli :)

2011. dec. 16. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!