Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs pasim? Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim? Lesz valamikor majd?

Figyelt kérdés
Már 16 vagyok, és eddig még nem volt pasim, kivéve azt a 3-at, aki alsóban volt, de az is sima alsós \'szerelem\' volt. de most nincs, pedig nagyon szeretnék... mondták ismerősök h nagyon szép lány vagyok.. bár talán kicsit csendes vagyok, nem vagyok az osztály közepe, de nem vagyok looser se egyáltalán, csak olyan átlagos. normálisan, szépen öltözködök, nem szakadt ruhákba járok.. nem szoktam menni diszkoba, nem az én világom ez.. még sose csókolóztam, nagyon gáz ez? mit csináljak? hol lehetne ismerkedni? hol vannak rendes 16-19 éves pasik? köszi a válaszokat!
2009. szept. 23. 17:23
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
amúgy hogy lehet idegen helyen ismerkedni? bnőmmel szoktunk menni pl az ikeába, ilyenkor mindig szoktak vigyorogni ránk, meg akkor is, amikor egyedül vagyok, de nem jönnek oda hozzánk sose.. :D hogy lehet odamenni hozzájuk? :D
2009. szept. 23. 17:52
 12/47 anonim ***** válasza:

Te ezt a témát nem kéne elsietni, és normál esetben 16 éves kor előtt nem kéne erőltetni, mivel érzelmileg nem hiszem el h akkor még kellően érett lenne bárki egy komoly dologra. Tehát tul képpen te még most indulsz a 0-ról, nehogy már azon aggódj h jajj mi lesz, majd ha 10 év múlva se lesz senki komoly majd akkor aggódhatsz :D

Azzal meg ugyan ne foglalkozz hogy milyen szépséghibád van, na most sokan meg szemüvegesek, én ha nyalakodás közben látni szeretném a másik arcát fent kéne hagyjam a kukkert, mert már ott homályos, nálad meg max akkor zavarná a másikat a dolog mikor kicsit meg akarná harapdálni a füled, de addig legfeljebb kiveszed ;) Szóval oda se neki.

2009. szept. 23. 17:55
 13/47 anonim ***** válasza:
58%

Kérdd meg legközelebb a manyusokat hogy mondják el neked is min vigyorognak, hadd röhögj te is!

Ha erre nem veszik a lapot akkor felejtős.

2009. szept. 23. 17:56
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar pl hogy ien betegséged van, de pl egyáltalán nem hallasz vagy csak egy kicsit?
2009. szept. 23. 18:02
 15/47 A kérdező kommentje:
amúgy tetszik egy srác a suliból, régen szívattam őt msn-en, igen gáz, de másképp nem tudtam volna megismerni, és akkor elég sokat msn-eztünk, suliban is beszéltünk párszor, és 1x a haverjának mondta h nem erőltetné a dolgot, ez már féléve volt, csak most is állandóan vigyorog, meg néz, meg mikor +jelenek, akkor a haverjai megbökik őt.. mit gondoltok róla? mit kéne csinálnom? annyira tetszik, pedig nem is annyira helyes, nem az a tipikus szőkeherceg, csak a kisugárzása...egyszerűen csodálatos :)
2009. szept. 23. 18:03
 16/47 A kérdező kommentje:
készülék nélkül egyáltalán nem.. éjszakára szoktam kivenni+fürdésnél..
2009. szept. 23. 18:04
 17/47 anonim ***** válasza:
kár, amint megláttam az ikea t gondolom nem a közelbe lakhatsz:(
2009. szept. 23. 18:13
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként ha valaki ezért utasítana vissza akkor szerintem nyugodtan vágd pofán a gyereket. Nem hiszem hogy ez egy akadály lenne, szóval fel a fejjel:D
2009. szept. 23. 18:14
 19/47 A kérdező kommentje:
köszi! ;-) amúgy újpest központtól 10 percre lakom.. :)
2009. szept. 23. 18:21
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
én csak 50km el lejebb:D
2009. szept. 23. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!