Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs pasim? Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim? Lesz valamikor majd?

Figyelt kérdés
Már 16 vagyok, és eddig még nem volt pasim, kivéve azt a 3-at, aki alsóban volt, de az is sima alsós \'szerelem\' volt. de most nincs, pedig nagyon szeretnék... mondták ismerősök h nagyon szép lány vagyok.. bár talán kicsit csendes vagyok, nem vagyok az osztály közepe, de nem vagyok looser se egyáltalán, csak olyan átlagos. normálisan, szépen öltözködök, nem szakadt ruhákba járok.. nem szoktam menni diszkoba, nem az én világom ez.. még sose csókolóztam, nagyon gáz ez? mit csináljak? hol lehetne ismerkedni? hol vannak rendes 16-19 éves pasik? köszi a válaszokat!
2009. szept. 23. 17:23
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
ne félj, biztos ide is irnak páran hogy meg akarnak téged ismerni :D és ha akarsz irsz az egyik email cimre ^^
2009. szept. 23. 17:26
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
én is 16 éves lány vagyok..és nekem is van egy osztálytársam/barátnőm aki ugyan ebben a cipőben járt és neki is csak így véletlen bukkant fel a barátja és már néhány hónapja együtt vannak.. Úgyhogy szerintem ne aggódj, el fog majd jönni...és hidd el jobb ez mintha minden fiúval leállnál..Talán annyit tehetsz hogy néha hétvégente menj el valahova a barátnőiddel ülj be valahova, ismerkedj..nem pont olyan céllal hogy pasit találj de az új ismerősök által is rábukkanhatsz egy esetleges pasijelöltre:P úgyhogy nyugi majd eljön:) sok sikert!
2009. szept. 23. 17:29
 3/47 anonim ***** válasza:
83%
Jajj hát hogy ne lenne! Ha szép vagy, ahogy írtad, és normális, akkor kapni fogod az ajánlatokat sorra, csak engedd, hogy ajánlkozzanak. És még ami fontos, hogy járjál el olyan társaságokba, ahol még új vagy, mivel egy szép "új" lány mindig feltűnést kelt a fiúk körében.
2009. szept. 23. 17:32
 4/47 anonim ***** válasza:
72%
ja 21 éves srác vagyok
2009. szept. 23. 17:32
 5/47 anonim ***** válasza:
72%

XD-Én 17 leszek mindjárt,de nekem eddig nem volt barátnőm pedig lehetett volna már.Szerintem nem ciki, majd lesz valamikor.

de amúgy ittvagyok én is-.-

üdv

2009. szept. 23. 17:33
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
én 16 évesen csókolóztam először (nagyon rossz volt, én is csak túl akartam rajta esni), semmi érzelem nem volt benn. aztán majdnem 17 éves voltam, mikor jött egy srác, aki tényleg tetszett, összejöttünk és vele viszont tényleg jó volt, szóval szerintem nem éri meg elsietni ezeket a dolgokat. úgyis jönni fog valaki, csak ne görcsölj rá, mosolyogj és járj sokat társaságba:) 17/L
2009. szept. 23. 17:35
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Majd jön magától, csak járj nyitott szemmel, ha egy lehetőséggel találod magad szemben, tegyél meg a siker érdekében mindent. Nem gáz semmi sem, csak ha te annak érzed, így a "még nem csókolózás" sem. De akár velem is megismerkedhetsz, ha szeretnéd:D

majdnem17/F

2009. szept. 23. 17:35
 8/47 anonim ***** válasza:
79%
jajj de jó! ez a gyakorikérdések.hu összehozza a magányos embereket(:
2009. szept. 23. 17:42
 9/47 anonim válasza:
100%

Szia! Szerintem egy idő után inkább az olyan lányok érdeklik majd a fiúkat, mint amilyen te vagy, sajnos sok mai fiút nem hozza lázba egy normálisabb lány, inkább a diszkós típusra hajtanak, aztán 17, 18 évesen rájönnek, hogy mégsem teljesen jó ez és inkább a visszahúzódóbb lányok társaságát keresik. Ez egyébként egyáltalán nem gáz, hogy 16 évesen nincs pasid, én is sok csinos lányt ismerek, akiknek még nem volt pasijuk, szerintük sem gáz, szerintem sem.

17/F

2009. szept. 23. 17:44
 10/47 A kérdező kommentje:
de aranyosak vagytok :) amúgy van egy kis bibi, hallássérült vagyok, de ettől még teljesen ugyanolyan vagyok mint mások, úgy is hallok vele, nem is nagyon látszik a hajamtól, szerintetek egy srác visszataszítónak találja ha a lány 'ilyen'? :S
2009. szept. 23. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!