Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj annyira a gyönyörű nők látványa?
Attól tartok, az én adottságaimmal, illetve személyiségemmel (különc, kicsit nyers modorú) nekem a közeljövőben szinte biztos, de talán soha nem fog megadatni, hogy együtt lehessek egy igazán szép nővel. És ez szörnyen kínoz, főleg amikor gyönyörű nőket látok mindenfelé.
De miért fáj ennyire? Valljuk be, a férfiak nagyobbik része nem igazán rúghat labdába az igazán szép nőknél, őket nem kínozza ez ugyanígy? Engem ugyanis teljesen kikészít. Nem tudom azt mondani, hogy keresek valaki kevésbé vonzót, mert ugyanúgy a szép nők látványától remegnének meg a lábaim és rándulna görcsbe a gyomrom, rájuk vágyom igazán..
"Sajnos azért is igazságtalan az élet, mert egy embernek minden valódi értéke belül van. Valahogyan bele kell törődni, hogy az elején a külső fogja meg az embereket, pont az a tulajdonság, amiről nem tehet senki. Ez az, amit rögtön látunk egy másik emberből. Ez a "beugró", ha lehet így fogalmazni."
Én beletörődök, csak azt nem tudom elfogadni, hogy nekem csak olyan járhat, akinek a külseje nem fog meg.
Amúgy engem se valami ocsmány állatnak kell elképzelni, csak nem vagyok az a filmbe illő adonisz.
Tudom hogy nem csak a külső a lényeg, és nem is csak azt írtam. Egyszerűen a jellemem nem ez a tipikus "ladies man". Cinikus vagyok, fekete humorom van, olyan dolgok érdekelnek, ami kb az emberek 2%-át, nem sokakkal találok közös hangot. Emiatt nincs túl nagy társaságom, gondolom érthető, hogy azokkal jövök ki, akik hasonlóak hozzám.
De azt meg ne mondd hogy akkor legyek mainstream partyfiú,.
Logika epic fail... Hiába szép egy nő ha senki sem közeledik hozzá pont azért, vagyis az, hogy bárkit megkaphatna az teljesen helytelen. Egy nőben többnyire van tartás és nem fordítja meg a szerepet, hogy kezdeményezzen. Szerintem pont, hogy minél átlagosabb valaki annál több esélye van párkapcsolatra. Semmiféle kitolódást nem szeretnek az emberek, ha túl szép az a gond, ha csúnya az, ha van pénze az, ha nincs akkor az, minden jelentéktelen szarból problémát csinálnak, mindenre van kifogás. Probléma megoldáson kellene lennie a hangsúlynak nem a kifogásokon.
Szerintem nagyon mélyen önbizalomhiányos vagy és ezt kezelned kellene magadban. Másik ez a kategorizálás, ismerkedj kötetlenül, beszélgess mindenkivel és alakul, görcsölést meg hagyd.
21/N
Olvasgasd ezt a cikket, a szerzője valószínűleg több jó nőt dugott meg, mint az összes pszichológus összesen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!