Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fáj annyira a gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj annyira a gyönyörű nők látványa?

Figyelt kérdés

Attól tartok, az én adottságaimmal, illetve személyiségemmel (különc, kicsit nyers modorú) nekem a közeljövőben szinte biztos, de talán soha nem fog megadatni, hogy együtt lehessek egy igazán szép nővel. És ez szörnyen kínoz, főleg amikor gyönyörű nőket látok mindenfelé.

De miért fáj ennyire? Valljuk be, a férfiak nagyobbik része nem igazán rúghat labdába az igazán szép nőknél, őket nem kínozza ez ugyanígy? Engem ugyanis teljesen kikészít. Nem tudom azt mondani, hogy keresek valaki kevésbé vonzót, mert ugyanúgy a szép nők látványától remegnének meg a lábaim és rándulna görcsbe a gyomrom, rájuk vágyom igazán..

2013. ápr. 13. 22:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

#7 ez a "besorolás" sajnos tényleg automatikus, a tudatos részével az agyamnak legfeljebb annyit tudok tenni, hogy messziről elkerülöm

(bár azért szerencsére nem mindig a (testileg) "tökéletes" nők sorolódnak oda)

2013. ápr. 13. 22:38
 12/38 Vackorka ***** válasza:
A külső nem lényeg fiuk! Személyiséged kell megváltoztatni, és bármilyen nőt feltudsz szedni, akár az utcán is. Higyéttek el:)
2013. ápr. 13. 22:48
 13/38 A kérdező kommentje:
De én szeretem a személyiségem. Max annyit változtatnék rajta, hogy jó lenne, ha kicsit több önbizalmam lenne. De ahhoz mások visszajelzésére is szükség van, mert ez tudat alatt dől el.
2013. ápr. 13. 22:55
 14/38 anonim ***** válasza:
Az ÖN(!)bizalomnak mi köze mások visszajelzéseihez?
2013. ápr. 13. 22:59
 15/38 Vackorka ***** válasza:
de itt nem az a lényeg h te szereted a személyiséged...hanem hogy a csajok szeressék... magadban akarsz szerelmes lenni vagy azt akarod hogy a csajok bolonduljanak irántad??? Ezzel a felfogással mindig is fájni fog a nők látványa
2013. ápr. 13. 23:02
 16/38 A kérdező kommentje:
Pszichológusok + szociológusok már rég bebizonyították, hogy egy ember önbizalma javarészt abból fakad, hogy a személyiségfejlődése során mennyi pozitív visszajelzést kapott a környezetétől, a szüleitől, a kortársaitól, milyen pozíciót tudott elfoglalni a közösségében.
2013. ápr. 13. 23:03
 17/38 anonim ***** válasza:
Sajnos azért is igazságtalan az élet, mert egy embernek minden valódi értéke belül van. Valahogyan bele kell törődni, hogy az elején a külső fogja meg az embereket, pont az a tulajdonság, amiről nem tehet senki. Ez az, amit rögtön látunk egy másik emberből. Ez a "beugró", ha lehet így fogalmazni.
2013. ápr. 13. 23:05
 18/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaz az, hogy az önbizalom nagyban függ a környezettől.
2013. ápr. 13. 23:07
 19/38 Vackorka ***** válasza:
Na ezért nem lesz soha barátnőd mert ilyen hülye pszihológusokkal foglalkozol.... ameddig nem változtasz magadon addig csak a negatiiv dolgokat fogod kapni, hidd el ha kezdesz változni az neked is tetszeni fog, csak most még félsz tőle..., pedig a világ legjobb érzése amikor bármilyen nőt letudsz szólitani az utcán vagy bárhol máshol és megszerezni a számát:) Saját tapasztalat:)
2013. ápr. 13. 23:08
 20/38 A kérdező kommentje:
Ja, én hülye vagyok, mert a tényeket nézem, amiket részletes kutatásokkal támasztottak alá, és nem pedig egy akárkicsoda szubjektív tapasztalatát veszem alapul :D
2013. ápr. 13. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!