Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj annyira a gyönyörű nők látványa?
Attól tartok, az én adottságaimmal, illetve személyiségemmel (különc, kicsit nyers modorú) nekem a közeljövőben szinte biztos, de talán soha nem fog megadatni, hogy együtt lehessek egy igazán szép nővel. És ez szörnyen kínoz, főleg amikor gyönyörű nőket látok mindenfelé.
De miért fáj ennyire? Valljuk be, a férfiak nagyobbik része nem igazán rúghat labdába az igazán szép nőknél, őket nem kínozza ez ugyanígy? Engem ugyanis teljesen kikészít. Nem tudom azt mondani, hogy keresek valaki kevésbé vonzót, mert ugyanúgy a szép nők látványától remegnének meg a lábaim és rándulna görcsbe a gyomrom, rájuk vágyom igazán..
akkor ezért fáj :)
én is mindig megbámulom a sportkocsikat és nekem is fáj :)
Első, ez nem azt jelenti, hogy sosem próbálkozom.. Akkor nem lenne jogom ilyet kiírni. De azokkal, akik igazán tetszenek, nem szokott összejönni semmi.
A sportkocsisnak: azért nem hiszem hogy ugyanaz a kategória.. A sportkocsi csak egy luxuscikk, a trabant is elvisz ugyanoda, még ha nem is akkora durranás.
A nő viszont egy másik ember, akivel örömöt szerezhettek egymásnak, színesíthetitek egymás életét.. De ezt nem tudom elképzelni olyannal, aki nem vonz, minőségileg lenne teljesen más.
Alapvetően ott a gond, hogy kategorizálod őket. Ha ezt nem tennéd, nem tekintenél rájuk tárgyként, simán menne minden. De amíg te és a hozzád hasonlók így beszéltek a nőkről, addig meg sem érdemlitek őket. De ugyan ezt látom női szakaszon is. Azok se érdemelnek normális pasit.
Furcsa ez a gyk nép. Az ország is...
Mikor tanuljátok meg egymást értékelni. Igazán. Az embert aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!