Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nagyon béna volt csajozás téren de elkezdett sportolni, izmosabb lett és most sikeresebb?
Én elég béna vagyok, de gondolom szerepet játszik az is, hogy nem vagyok megelégedve a testemmel :D (188cm 68kg)
Felszednék pár kg izmot sikeresebb lennék?:) köszi 18f
Pedig a külső a legfontosabb,mármint a fej
Hát nem tudom...Akkor már inkább a küzdősport ad önbizalmat,nem pedig a gyúrás.Nagy tévhit hogy ha valaki izmosabbá válik akkor sikeresebb lesz a nőknél
Nagy hülyeség h csak az menjen gyúrni aki az egész életét ráakarja áldozni. Egészséges életnek semmilyen formája nem hülyeség akkor se ha nem 100%os odaadással csinálja, jobb mint a semmi. A havi 100 ropi is f*szság. Nem mondom hogy olcsó sport, de ha nem Mr. World vagy mifene címre pályázol akkor töredéke (bár ha arra készülsz se értem mire költesz ennyit). Meg tény h nem attól lesz csaja az embernek h elmegy edzeni, de akkor is több lesz az esélye. előbb veszik észre úgy az embert még ha utána rá is jönnek h jah ez mégsem érdekel.
Előző, félreértettél. NYilván egy konditeremben lehet bodybulidingezni, és van a fitness vonal. Te azt is beleértetted. Én csak tisztán a test izomtömeg építésről beszéltem, az pedig úgy nem megy ,ha nem arról szól az életed. Egy darabig úgy ahogy esetleg, de utána visszaesel.
TErmészetesen ha csak fitten akarod tartani magad, arra a fitness vonal kiválló. De jó kaja sok pénzbe kerül, jó haladás fejlődésban kitartó munka, tartós jó szint pedig életstílus. EZ nem való mindenkinek.
Fitnessezni viszont lehet korlátlanul. De ezt megteheted egy parkban ingyen is, az még annyiba sem kerül. Csak erről van szó.
Látom, hogy azok ,akik nem csinálják életvitel szerüen, nem ölnek rengeteg pénzt a minőségi kajába mellette, azok évek óta sehova se fejlődnek, csak szórkáj a pénzüket a semmire. Ez meg felesleges, ha ingyen a parkban futva is fitten tudod tartani magadat, vagy egy teniszklubban. Csak erről volt szó. De természetesen semmi közöm hozzá, hogy ki mire költi/tölti az idejét pénzét.
Én tíz év óta csinálom, és igen sok pénz , és eddzés van a hátam mögött. De csak úgy ment, megy, hogy erről szól az életem. Azok,akik meg nem csinálták rendszeresen, sehova nem jutottak. Arrafelé ahol én eddzek, ezek mindig is így mentek. CSak egy beszámoló volt ez tehát, döntsön mindenki ,hogy mit akar.
igen, tapasztalat, bár még mindig nem lett egy valamire való kapcsolatom, mégis 360 fokos fordulatot vett az életem tőle.
A testépítés nem csupán izomnövelésről szól... sokkal több annál
f19
Nálam eléggé sokat segített a sport. Mondhatjuk, hogy babaarcú vagyok és alapvetően vékonyabb testalkatú. Elkezdtem gyúrni, felmentem 64-ről 77 kilóra. Egyrészt magamnak is jobban tetszettem, megnőtt az önbizalmam, másrészt észrevettem, hogy a lányok is megbámulnak néha. Struktúrálisan mondjuk eleve szerencsésnek mondhatom magamat, pólón keresztül is látszik, hogy sportolok.
DE. A külső kb semmi. Ahogy én tapasztaltam, alapvető dolgok kellenek csak hogy meglegyenek. Légy ápolt, öltözz normálisan. A fizikum nagyon hátul van a sorban. Mert igazából egy lányt 3 dologgal lehet meghódítani: humor!, magabiztosság és siker. Szerintem ez a sorrend. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha ez mind megvan akkor minden nő a tied lesz, de jobbak lesznek az esélyeid. Így is sokan el fognak hajtani, mert nem jössz be nekik, stb. A nőzés sajna arról szól hogy sokaknál próbálkozni, aztán csak lesz vki.
Én rengeteget változtam pozitív irányba az edzés miatt.Fegyelmezettebb lettem, mert ugye minden nap lejártam edzeni, a kajám is megcsináltam---> megtanultam főzni,ami nem csak a rizscsirkét foglalja magában.Emellett még ugye jóval izmosabb lettem, ezért pl egy kellemes, kis folyóparti strandon simán össze tudok szedni csajokat, míg ha maradtam volna nagyon vékony,jóval nehezebben vennének észre."Sziasztok lányok,ideteríthetjük-e a törölközőnket?:)" Sokkal könnyebben megy így : ) Ja, emellett amikor nyáron jövök haza a teremből a buszon, és még be vagyok durranva,dagadnak az erek,akkor különösen csaj néz:D ez nagyon jó:) (ne vezessen félre senkit ez, én egy elég szerény ember vagyok:) )
Tehát a csajozás szempontjából is jó, ha edzel..és az egészséget, meg a többit még nem is nagyon feszegettük..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!