Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan aki nagyon béna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nagyon béna volt csajozás téren de elkezdett sportolni, izmosabb lett és most sikeresebb?

Figyelt kérdés

Én elég béna vagyok, de gondolom szerepet játszik az is, hogy nem vagyok megelégedve a testemmel :D (188cm 68kg)

Felszednék pár kg izmot sikeresebb lennék?:) köszi 18f

2013. ápr. 10. 22:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,de nem a sportolás miatt lett sikeresebb a nőknél
2013. ápr. 10. 22:25
 2/22 anonim ***** válasza:
Te legalább jó magas vagy... (172/55)
2013. ápr. 10. 22:26
 3/22 anonim ***** válasza:
én elkezdtem gyurni sportos lettem,de sikeresebb ugyanugy nem,ennyit erröl....
2013. ápr. 10. 22:27
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem valami bíztató...na mind1 majdcsak lesz valahogy :DDD
2013. ápr. 10. 22:31
 5/22 Tyler913 ***** válasza:
Pusztán a külsőd megváltozásától nem leszel sikeresebb. Ha most egy vékony lúzer vagy,plusz 1O kilóval csak egy izmosabb lúzer leszel. Attól még nyugodtan elkezdhetsz gyúrni, de ahhoz,hogy sikeres legyél,belső változásokra van szükség.
2013. ápr. 10. 22:37
 6/22 anonim ***** válasza:

Ne sírjatok!

165cm/53kg

Én győztem!:D

2013. ápr. 10. 22:37
 7/22 anonim ***** válasza:
én 60 kg voltam 185cm-el. nem mondom h pro vagyok a témában így h edzek, de picit azért mégis könnyebb. így már több helyzetem volt amióta elkezdtem edzeni. az máskérdés h elbaltáztam többször is :D de legalább volt mit elcseszni. meg úgy alapjáraton jobban érzem magam.
2013. ápr. 10. 22:38
 8/22 anonim ***** válasza:
A sport segíthet de nem csak kinézetben, eléggé menöveli az önbizalmat ha meg tudod védeni magad, vagy pl. megtanulsz szaltózni. sportközben is megismerkedhedsz lányokkal. Szóval fel a fejjel, a csajozás tanulható :D
2013. ápr. 10. 22:40
 9/22 A kérdező kommentje:
Utolsó : hát ez az :D jobb külsővel lehet magabiztosabb lennék és nem lenne az, hogy " minek hívjam el randizni úgy is szarul nézek ki". xD
 10/22 anonim ***** válasza:

Kisgyerek, ne azért sportolj, hogy nőt szerezz!

Én már tíz év óta nyomom, el is ismertek, normálisan nézek ki, magasság, minden oké, nyitottak is felém nők, mégsem volt senki, mert képtelen vagyok nőzni. Nem tudok velük beszélni. Utálok udvarolni, stresszelek, tipikus fóbia érzés. Attól,hogy kívül jó vagy, de elmében zavarodott ,zárkózott, és nem tudsz ellazulni, nem lesz autómatikusan nőd!

Sőt még a legmenőbb legnormálisabb fickók is akármelyik nőnél bebukhatják. 100% os tipp nincs tehát.

Arcon múlik szinte minden, meg a személyiségen.

Ha ronda pofa valaki, és/vagy szar a személyisége, akkor hiába egy superman, a kutyának nem fog kelleni! Csak erről van szó. Én a nőkkel mindenképpen így vagyok, ha arcra szar, nem tetszik nekem, akkor lehet akármilyen, tök mindegy, nemileg nem fog vonzzani.

Attól hogy te egy menő emberré válsz, még nem biztos hogy megjön az önbizalmad ,legalábbis olyan szinten nem.

Engem érdek nélkül elismertek, nők nyitottak felém, látom ,tapintom, hogy százszor jobb vagyok mint régen, és MÉGIS képtelen vagyok hinni benne,hogy tudnék lazán, jópofán viselkedni egy nővel. Ez van. Csak úgy szólok, hogy a konditerem az egy jó dolog, de nem ezerszázalékosan oldja meg a társas együttélési problémákat.

Nálam ez eleve életstílus, erről szól az életem, a sportról, és nem azért csinálom,hogy nőt szerezzek. AZ csak egy huszadrangú mellékes esemény, a nőszerzés, egy "mellékhatás"

Azok az egynyári sportemberutánzékok ,akik csak azért vágódnak be a sportklubba, hogy nyáron feszítsenek egyet a lányoknak nem nagy számok. Utána ellustulnak, gagyivá válnak, mert leállnak az egésszel.

Akinek nem erről szól az élete, az ne válassza a testépítést! Menj el inkább teniszklubba bohóckodni, valamilyen szinten az is formában tart, és kevésbé költséges.

Tudod a testépítés az nagyon pénzfüggő, legalább havi 100 ezer forint csak a minőségi egészséges étrend hozzá, mert jó kaja nélkül az eddzés magában nem ér semmit.

Ezt pedig sokan nem engedhetik meg maguknak!

Ez egy életstílus, ami az ember lételeme, és ekkor csak arra költ. De sokaknak nem erről szól az életük, így nem is érnek el semmit az egésszel.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!