Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a csajozásról alkotott képemen változtatni?
Hát ez elég nehéz kérdés, ehhez kb. át kell programozni az agyad XD de ez lehetséges... ha nincs veled semmi baj, akkor kicsit tuningold az egód, állj a tükör elé és mondogasd hogy jó pasi vagy, vagy mit tudom én, és ha már fullon vagy, akkor szerintem csajozásnál is megnőne a tettvágyad :D
Meg amúgy is... mit veszíthetsz?
lány vagyok
mindenképpen menj oda, szerintem az is cuki, ha egy fiú zavarban van eleinte vagy nehezen szólít meg :)) és ez a legtöbb lánynak tévhit, hogy nem tetszik.. csak az utolsó ribik várják el, hogy úgy menj oda mint egy macsó
Én megoldottam,hogy nem érdekel,én nem fogok odamenni,menjen akinek kan az anyja és milliárdos lett kukázásból :)
Ha annyira egyenjogúság van akkor a nők is léphetnének,jah bocsi ez csak akkor van amikor a nők nézőpontjából a nekik kedvező dolgokat nézzük.
Sok meló feleslegesen inkább elmegyek komolyan mondom egy fizetőshöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!