Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szürke egér vagyok, hogyan lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy semmi különleges nincs rajtam. Csak akkor vesznek észre ha véletlen nekimegyek valakinek :/
Hogyan tudnék ezen változtatni? Szeretnék én is csinos lenni,mint a többiek körülöttem.
Nincs túl sok zsebpénzem amiből menő cuccokat tudnék vásárolni,sminkelni nem igazán tudok,semmi érzékem a divathoz(nem tudok egy rendes szettet összekombinálni) és még dagi is vagyok.
Kérlek segitsetek!
2013. jan. 7. 19:58
2/21 anonim válasza:
3/21 anonim válasza:
Én szeretem a "szürke egereket":)
4/21 anonim válasza:
nem kell sok pénz a változáshoz. változtasd meg pl a hajad, vagy máshogy párosítsd a ruháid. dagi is vagy? le lehet fogyni!
5/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha tudnánk ugy jobban lehetne tanácsot adni.
6/21 anonim válasza:
Egy jó kis edzés hetente párszor, és egy kis önbizalom, és máris rózsás a helyzet. Pár fekvőtámasz, kis futás, és elmegy a túlsúly. Kis bátorság, önbizalom és máris nincs semmi baj.
7/21 anonim válasza:
ez de aranyos kérdés :)
nem tom mien az alakod, de mindenféle képen valami testhezállót viselt
Júj már alig várom hogy jöjjön a tavasz :)
10/21 anonim válasza:
Kell egy kandúr ha elkap akkor már piros egér leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!