Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szürke egér vagyok, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szürke egér vagyok, hogyan lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy semmi különleges nincs rajtam. Csak akkor vesznek észre ha véletlen nekimegyek valakinek :/

Hogyan tudnék ezen változtatni? Szeretnék én is csinos lenni,mint a többiek körülöttem.

Nincs túl sok zsebpénzem amiből menő cuccokat tudnék vásárolni,sminkelni nem igazán tudok,semmi érzékem a divathoz(nem tudok egy rendes szettet összekombinálni) és még dagi is vagyok.

Kérlek segitsetek!

2013. jan. 7. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A tiniknél még nagyon sok nyom a latba a külső, a ruházat, stílus. Később ez változik, bár sokaknál megmarad. Érdekes megfigyeléseket lehet tenni, ha az ember az utcán hol így, hol úgy öltözik fel, ugyanaz az ember, milyen reakciót vált ki másokból. Pedig se szebb, se csúnyább nem lesz általa. Nekem már kialakult az ízlésem, de néhányszor nő létemre elég trógerül (hobbim miatt) ki szoktam menni az utcára. A lényeg, kérdező, hogy nem vagy te szürke egér, hiszen olyan nincs is! Mert a legfontosabb a kisugárzásod, az pedig van. Kezd el próbálgatni mi állna jól neked, miben éreznéd jól magad, ami hozzád illik, mert olyat is felvenni, amit addig nem. És sportolj, esetleg diétázz, de ne fogyókúrázz. Bár kérdés, tényleg dagi vagy-e, vagy csak te látod magad annak, hajlok arra, hogy nem is. Kamasz korban még gyorsan változik az alakod.
2013. jan. 7. 20:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy vele egyedül kedves kérdező, ha gondolod írj és segítünk egymásnak.:)
2013. jan. 7. 20:10
 13/21 Hanariko ***** válasza:

Gondolom nem szó szerint szürke vagy, és vannak színes cuccaid, az egész extravagáns módon is lehet kombinálni. Én pl. merném a sárga-rózsaszínt, rózsaszín, sötétkéket, fehéret feketével csakhogy igazán kontrasztos legyen.

+ Amit a többiek már mondtak: sport, diéta.

2013. jan. 7. 20:15
 14/21 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2013. jan. 7. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Annyi a különbség, hogy én meg szürke PATKÁNY vagyok :D
2013. jan. 7. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy macskával...
2013. jan. 7. 20:20
 17/21 anonim ***** válasza:
ha dagi vagy akk fogyozz diéta+sport.....
2013. jan. 7. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

15 évesen még rengeteget változhatsz.

Egyik lány ismerősöm 15 évesen dagi volt de 18-19 évesen lefogyott és most sok fiú odavan érte.

2013. jan. 7. 20:53
 19/21 anonim ***** válasza:
A fiúk nagy része az átlagos csajokat szereti, mert tőlük nem félnek.
2013. jan. 7. 21:07
 20/21 anonim ***** válasza:

1. fogyj le

2. kérj vmi divatmajomtól vagy stilelisttől segítséget

2013. jan. 8. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!