Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi az ami számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi az ami számotokra vonzó egy lánynál?

Figyelt kérdés
és mi az ami taszító?

2013. ápr. 7. 23:53
1 2
 11/16 I am God ***** válasza:
100%
Az elfogadható külsön kívül, lehessen látni rajta, hogy vannak saját gondolatai, és nem buta. Vagy ha ez túl sok, legalább ne azt juttassa eszembe, hogy "van élet az agyhalál után"
2013. ápr. 8. 06:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Taszítóból több van.
2013. ápr. 8. 06:47
 13/16 anonim válasza:
taszító:szag,1 fülben 2 fülbevalólyuk ,ápolatlan
2013. ápr. 8. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:
nagy formás cicik = vonzó
2013. ápr. 8. 19:37
 15/16 Emberek ***** válasza:

ami vonzó: az összhatás, arc, szemek, forma, kedvesség

ami nem vonzó: ápolatlan, túl sok smink, modortalanság

2013. ápr. 8. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:

belső tulajdonság: Humor... ha megtud nevettetni az már kb 50%

ezt úgy kell venni, hogy én nem nevetek ám akármin, de én könnyen megnevettetem a legtöbb lányt... ezért számomra kincs ha egy csaj engem rendszeresen meg tud nevettetni,

kedves, mosolygós, saját gondolatai vannak és intelligens amennyire kell.

Külső: hát kvázi mindegy ha már szeretem, de mondjuk szép arc, szemekben legyen az a csillogás, amit nem tudok leírni és legyen alacsonyabb nálam mert irritál amikor nálam magasabb lánnyal beszélgetek... ha meg egy magas velem akkor legközelebb magassarkút húz és magasabb lesz...

karcsú

2013. ápr. 10. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!