Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire kell kigyúrnia magát egy kevésbé férfias arcú pasinak ahhoz, hogy vonzó legyen? (kép)
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda (volt aki az ellenkezőjét is mondta), csak kicsit nőiesebb arcvonásaim vannak. És mivel arcban változni nem lehet, ezért egyedül az marad, hogy testből kell ellensúlyozni a hátrányt. Már elkezdtem edzeni, a kerdés tehát az, hogy mennyi az ideális. Melyik kép áll legközelebb hozzá?
2013. ápr. 1. 22:02
2/9 anonim válasza:
Skinny, Skinnyfat, Ottermode, Bultfat.
A többi nem tetszik. De az ideális az Ottermode nekem.:)
3/9 anonim válasza:
Mindíg tanulok valamit. Megtudtam, hogy skinnyfat vagyok XD
4/9 A kérdező kommentje:
2es lány vagy?
2013. ápr. 1. 22:25
6/9 anonim válasza:
Lányvagyok és szerintem az ottermode a legjobb :)
8/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes azért, mert én is ilyen alkat vagyok, de úgylátom a kigyúrtak, vagy a mackósabbak a népszerűek. Na de mind1, a lényegre azért rájöttem...
2013. ápr. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!