Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az ami számotokra vonzó egy lánynál?
Ami vonzó:igényesség, szép szem, alak, kedves, kulturált, tetoválás stb.
Taszító: a vonzó ellentétjei
mágnes
Amúgy meg: Először a külsőt látjuk mindig, ha ez tetszik az már félsiker, a személyiséged más tészta nehezen lehet rajta változtatni.
De ahány ember annyi ízlés szóval elég buta kérdés ez. Nyilván az alapvető intelligencia azért nem baj ha megvan és nem törlöd a taknyod a ruhádba kezedbe stb... jó ha igényes vagy stb.. ha van önálló véleményed és egyedi stílusod és nem a többi utánzása az szintén jó...
Vonzó ha hasonlóan gondolkodik,mint én,meg hasonló érdeklődési körünk.
Taszító az ádámcsutka :D
Elsősorban az ha aranyos,intelligens és bőbeszédű így belőlem is kitudja hozni a maximumot mert én is bőbeszédű vagyok :) Fontos hogy ne legyen agymosott birka,továbbá szeretet orientált legyen
Külsőre pedig az a vonzó a számomra ha a lány a természetes szépségével próbál hódítani,aki ki mer menni az utcára smink stb nélkül :) Nem vagyok válogatós egyáltalán,elég ha átlagosan néz ki az illető,engem inkább a belső fog meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!