Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így sosem lesz barátnőm? Tényleg ennyire sokat számít a külső?
Figyelt kérdés
Az van, hogy akárhány lánnyal is randizok, utána egyik sem akar tőlem semmit sem. Pedig már a szintet is rég leadtam, legjobb esetben is átlagos külsejű lányokkal szoktam mostanság randizni. Már kezdek bekattanni, hogy egy lánynak sem kellek, rettegek a találkáktól, mert mindig az lesz a vége, hogy többnyire már a randin látom, hogy nem vonzódnak hozzám a külsőm miatt és az érdeklődésük is alábbhagy, az órájukat nézik telón, már látom, hogy mennének haza, nem ilyen fiúra számítottak külsőre stb. Ma is randiztam egy csajjal, de láttam rajta, hogy nem vagyok az esete, jobb pasira vágyott ő is és ez van minden egyes lánynál, legyen szép, átlagos vagy bűnronda külsőre az illető. Én úgy látom, hogy a fiatal lányoknak mindennél fontosabb, hogy jó pasi legyen a barátja, aki nem éri el ezt a szintet azzal sosem járnának. Én marha meg már leadtam az igényeimet és olyan csúnya lányoknak is adtam esélyt, szántam rájuk az időmet, akik belőlem is csak az undort váltották ki. Úgy látom ez a lányoknak nem megy, de az jobban zavar, hogy eddig akárhány lánnyal randiztam, egyiknek sem kellettem utána és kezdek attól tartani, hogy egy lánynak sem tudok megfelelni, egyiknek sem vagyok vonzó. Nem is látom már értelmét a randiknak sem, úgyis ugyanaz a megalázó helyzet áll fel a végén. Látom a randin, hogy nem vonzódnak hozzám, amikor hazaérek, akkor meg már ne is keresnek többet. Úgy látszik nincs olyan lány, aki elfogadna külsőre. :(2013. ápr. 2. 22:57
11/12 David82 válasza:
Írj magadról légyszíves, hogy nézel ki?
Örülj neki, hogy te legalább eljutsz a randiig. Velem néha szóba sem állnak a lányok. Legalábbis vidéken, amíg például Pesten sokkal nagyobb sikereim vannak a nőknél. Vajon ez mitől lehet?
12/12 A kérdező kommentje:
Hát legutóbb a csaj a randi után nem is keresett többet, meg láttam én, hogy nem jövök be neki külsőre, úgyhogy hamar le is zavartam a randit, van ennyi együttérzés bennem meg megértés. Míg addig napi szinten keresett, randi után egyszer sem írt rám. Csak azt csodálom hogy nem tiltott le vagy törölt, mint egy másik csaj, akivel szintén randiztam. Sajnos a külső nagyon számít a csajoknak. Mondjuk ezek tinik, remélem egy huszonéves csajnak már nem számít ennyire a külső, de ők nekik én kisfiú vagyok a testi adottságaim miatt, sajnos.
2013. ápr. 18. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!