Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így sosem lesz barátnőm? Tényleg ennyire sokat számít a külső?
22/23F - Debrecen
Megint lemaradt egy 'm'...
Lehetséges,hogy talán az első benyomás,ami rólad kirajzolódik az negatív?Gondolkozz,írtad,hogy már úgy állsz hozzá,hogy úgysem kelessz nekik.A másik meg az,hogy ha görcsösen akarod a kiszemeltet,akkor azt megérzik és lelépnek.nyugodtan kell hozzáállni és pár találka vagy több beszélgetés után,amikor egy picit megismerted,akkor rátérni a lényegre.És ahogy írták,elmennek veled,szal esélyt adnak neked.No meg ne próbálj más lenni,a saját stílusoddal teremtsd meg a hangulatot,ne próbálj utánozni senkit sem és csak lazán állj a dolgokhoz.Ezeket a dolgokat mind megérzik a nők.Ha megvan a kellő benyomásuk rólad elsőre,akkor megvan az esély,hogy máskor is találkoztok.És marhára nem attól függ,hogy ki milyen ronda.Ha valakinek nem jön be a stílusod,akkor az lehet a világ legrondább nője is,akkor is elhajt.Ők is olyannak adnak esélyt,akikhez valamilyen szinten vonzódnak,randomra nem!
Szóval összességében szerintem nem feltétlenül a külsőddel van a baj,hanem ahogy előadod magad.
Engem is elzavarnak :)
Csakhogy én tudom is miért: bunkó, érzéketlen, jellemtelen vagyok :) Amikor megmondják, hogy "Bocs. Nem." - akkor előveszem a zsebemből a két kedvenc 20 ezresemet és annyit mondok: Ó! Pedig ezt ma mind rád szántam :D
Érdekes, este mindig kapok 1 olyan üzit, hogy "beszéljük meg ezt, azvan hogy..." :D
Engem cseppet sem érdekel hogy magamat vagy téged vagy ezt az egész kócerájt járatom le, mert amint már mondtam érzéketlen vagyok és a te megnyilvánulásaid nem találnak rajtam kapaszkodót csak valahol ott lebegnek az éterben :D
Most is csak az érdekelt hány válasz jött azóta te gyíkarc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!