Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így sosem lesz barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így sosem lesz barátnőm? Tényleg ennyire sokat számít a külső?

Figyelt kérdés
Az van, hogy akárhány lánnyal is randizok, utána egyik sem akar tőlem semmit sem. Pedig már a szintet is rég leadtam, legjobb esetben is átlagos külsejű lányokkal szoktam mostanság randizni. Már kezdek bekattanni, hogy egy lánynak sem kellek, rettegek a találkáktól, mert mindig az lesz a vége, hogy többnyire már a randin látom, hogy nem vonzódnak hozzám a külsőm miatt és az érdeklődésük is alábbhagy, az órájukat nézik telón, már látom, hogy mennének haza, nem ilyen fiúra számítottak külsőre stb. Ma is randiztam egy csajjal, de láttam rajta, hogy nem vagyok az esete, jobb pasira vágyott ő is és ez van minden egyes lánynál, legyen szép, átlagos vagy bűnronda külsőre az illető. Én úgy látom, hogy a fiatal lányoknak mindennél fontosabb, hogy jó pasi legyen a barátja, aki nem éri el ezt a szintet azzal sosem járnának. Én marha meg már leadtam az igényeimet és olyan csúnya lányoknak is adtam esélyt, szántam rájuk az időmet, akik belőlem is csak az undort váltották ki. Úgy látom ez a lányoknak nem megy, de az jobban zavar, hogy eddig akárhány lánnyal randiztam, egyiknek sem kellettem utána és kezdek attól tartani, hogy egy lánynak sem tudok megfelelni, egyiknek sem vagyok vonzó. Nem is látom már értelmét a randiknak sem, úgyis ugyanaz a megalázó helyzet áll fel a végén. Látom a randin, hogy nem vonzódnak hozzám, amikor hazaérek, akkor meg már ne is keresnek többet. Úgy látszik nincs olyan lány, aki elfogadna külsőre. :(
2013. ápr. 2. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én az állásinterjukkal vgayok igy,már rettegek elmenni,mert sehova sem vesznek fel,nem hivnak vissza,ugyanaz mint a csajozás
2013. ápr. 2. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. ápr. 2. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:

22/23F - Debrecen

Megint lemaradt egy 'm'...

2013. ápr. 2. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:
test súly.? magaság.?
2013. ápr. 2. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem a külsőddel van bajuk, hanem csak rohadt unalmas vagy? Mondták, hogy a külsőd a gáz? honnan tudod, hogy azért nézik a telójukat, mert nem tetszik nekik a külsőd, és nem azért, mert hülyeségeket beszélsz? Mint most is. Rohadtul nem ismered a nőket, öcsém.
2013. ápr. 2. 23:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem levőnek, ha ennyire nem jössz be nekik, miért mennek el a randira?
2013. ápr. 2. 23:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Lehetséges,hogy talán az első benyomás,ami rólad kirajzolódik az negatív?Gondolkozz,írtad,hogy már úgy állsz hozzá,hogy úgysem kelessz nekik.A másik meg az,hogy ha görcsösen akarod a kiszemeltet,akkor azt megérzik és lelépnek.nyugodtan kell hozzáállni és pár találka vagy több beszélgetés után,amikor egy picit megismerted,akkor rátérni a lényegre.És ahogy írták,elmennek veled,szal esélyt adnak neked.No meg ne próbálj más lenni,a saját stílusoddal teremtsd meg a hangulatot,ne próbálj utánozni senkit sem és csak lazán állj a dolgokhoz.Ezeket a dolgokat mind megérzik a nők.Ha megvan a kellő benyomásuk rólad elsőre,akkor megvan az esély,hogy máskor is találkoztok.És marhára nem attól függ,hogy ki milyen ronda.Ha valakinek nem jön be a stílusod,akkor az lehet a világ legrondább nője is,akkor is elhajt.Ők is olyannak adnak esélyt,akikhez valamilyen szinten vonzódnak,randomra nem!

Szóval összességében szerintem nem feltétlenül a külsőddel van a baj,hanem ahogy előadod magad.

2013. ápr. 2. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Engem is elzavarnak :)

Csakhogy én tudom is miért: bunkó, érzéketlen, jellemtelen vagyok :) Amikor megmondják, hogy "Bocs. Nem." - akkor előveszem a zsebemből a két kedvenc 20 ezresemet és annyit mondok: Ó! Pedig ezt ma mind rád szántam :D

Érdekes, este mindig kapok 1 olyan üzit, hogy "beszéljük meg ezt, azvan hogy..." :D

2013. ápr. 3. 02:02
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze, húszezrest... Ezzel a kommenteddel akarod lejáratni a női nemet? Csak magadat sikerült :)
2013. ápr. 3. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
45%

Engem cseppet sem érdekel hogy magamat vagy téged vagy ezt az egész kócerájt járatom le, mert amint már mondtam érzéketlen vagyok és a te megnyilvánulásaid nem találnak rajtam kapaszkodót csak valahol ott lebegnek az éterben :D

Most is csak az érdekelt hány válasz jött azóta te gyíkarc :D

2013. ápr. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!