Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, ha gyűlölöm a csajokat, mert olyan kis utálatosak velem, míg a jó pasikkal meg kedvesek? Miért számít ennyire a külső? A csajok tényleg megjátsszák a helyes fiúk előtt, milyen rendesek?
Nem fura.
Alapszabály:
A "jó" pasikkal mindig is kedvesek voltak, nekik több mindent lehet, sőt még a hibáik is el lesznek nézve. Az átlagnak már nehezebb a dolga. Olykor már nekik is kasza van. Mi férgek meg hát... vissza a csatornába.
Sajnos a külső túl sokat számít. Most le leszel gyakva (velem együtt), hogy ej ez de felszínes, meg hülye elmélet meg amúgy is, meg 2-3 ellenőrizhetetlen és igazságtartamban is kétséges "példával" jönnek majd, hogy de az ő csávójuk "sem jó pasi" - mondjuk mihez képest? Az elvárásukhoz képest nyílván nem mert az elvárásuknak max 10-20 csávó tudna eleget tenni a 6 milliárdból... De hozzánk férgekhez képest tuti Adonisz.
Hát a magunkfajták nem is várhatnak sokkal többet. Rossz helyre rossz génekkel születtünk na bumm. Ha tehetném tuti elintézném, hogy ne.
TE csak ne lúzerezzél le, nem is ismersz, szart se tudsz rólam!
Annyi h.lye pic.sánál bepróbálkoztam illedelmesen, udvariasan, hogy elegtem lett, ők csak bunkóznak meg flegmáznak velem!
Ha ők nem tisztelnek, akkor nekem miért kéne őket?!
Mocskos kis sz.jhák, akik dugáson kívül semmi másra sem jók!
A mai tini pitsák többsége tényleg ilyen. De kérdező, ezek után (" Ha ők nem tisztelnek, akkor nekem miért
kéne őket?!
Mocskos kis sz.jhák, akik dugáson kívül
semmi másra sem jók!") mégis mit vársz, hogy a nyakadba ugranak és extázisban sikítják, hogy "b@ssz meg"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!