Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura, ha gyűlölöm a csajokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, ha gyűlölöm a csajokat, mert olyan kis utálatosak velem, míg a jó pasikkal meg kedvesek? Miért számít ennyire a külső? A csajok tényleg megjátsszák a helyes fiúk előtt, milyen rendesek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy a lányoknak csak a jó pasik jelentik az embert, aki átlagos vagy csúnya azt már emberszámba sem veszik, főleg tinikről van szó most, a többi korosztályt nem ismerem annyira. De most úgy kiábrándultam a tini csajokból, hogy arra vágyom, bár ne néznék ki kisfiúsan és lenne esélyem egy igazi 20-35 év körüli nőnél is, ha másra nem egy kis alkalmi szexre, legalább valami jó is lenne az életemben, ha eddig folyton csak a fájdalom jutott a lányoktól nekem.
2013. febr. 5. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
foreveralone
2013. febr. 5. 18:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem fura.

Alapszabály:

A "jó" pasikkal mindig is kedvesek voltak, nekik több mindent lehet, sőt még a hibáik is el lesznek nézve. Az átlagnak már nehezebb a dolga. Olykor már nekik is kasza van. Mi férgek meg hát... vissza a csatornába.

Sajnos a külső túl sokat számít. Most le leszel gyakva (velem együtt), hogy ej ez de felszínes, meg hülye elmélet meg amúgy is, meg 2-3 ellenőrizhetetlen és igazságtartamban is kétséges "példával" jönnek majd, hogy de az ő csávójuk "sem jó pasi" - mondjuk mihez képest? Az elvárásukhoz képest nyílván nem mert az elvárásuknak max 10-20 csávó tudna eleget tenni a 6 milliárdból... De hozzánk férgekhez képest tuti Adonisz.

Hát a magunkfajták nem is várhatnak sokkal többet. Rossz helyre rossz génekkel születtünk na bumm. Ha tehetném tuti elintézném, hogy ne.

2013. febr. 5. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem fura, minden lúzer másokat hibáztat a lúzerségéért.
2013. febr. 5. 18:18
 4/13 ASOT ***** válasza:
90%
3. válaszolónál a pont.
2013. febr. 5. 18:21
 5/13 A kérdező kommentje:

TE csak ne lúzerezzél le, nem is ismersz, szart se tudsz rólam!

Annyi h.lye pic.sánál bepróbálkoztam illedelmesen, udvariasan, hogy elegtem lett, ők csak bunkóznak meg flegmáznak velem!

Ha ők nem tisztelnek, akkor nekem miért kéne őket?!

Mocskos kis sz.jhák, akik dugáson kívül semmi másra sem jók!

2013. febr. 5. 18:26
 6/13 Laylah ***** válasza:
64%

A mai tini pitsák többsége tényleg ilyen. De kérdező, ezek után (" Ha ők nem tisztelnek, akkor nekem miért

kéne őket?!

Mocskos kis sz.jhák, akik dugáson kívül

semmi másra sem jók!") mégis mit vársz, hogy a nyakadba ugranak és extázisban sikítják, hogy "b@ssz meg"?

2013. febr. 5. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
"Mocskos kis sz.jhák, akik dugáson kívül semmi másra sem jók!"...olyan vicces hogy ezt mindig azok mondják, akiknek nem jut az ilyen csajokból :D
2013. febr. 5. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Másrészt, mit vársz ha lúzerként hülye p.csáknál próbálkozol? :D
2013. febr. 5. 18:35
 9/13 anonim válasza:
85%
Menj el gyúrni, egészséges, önbizalomnövelő és a nők is szeretik ha nem úgy nézel ki, mint Gombóc Artúr vagy egy vasalódeszka. Ez van, ilyen világot élünk.
2013. febr. 5. 20:52
 10/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=h9_waCEsHAk ez a válasz a problémádra.

p*csalódásod van

2013. febr. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!