Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak a lányok ismerkedni ismeretlen fiúval? A külső miatt vagy alapból ilyen elutasítóak a helyes fiúkkal is?
Ên azèrt nem ,mert bizalmatlan vagyok...
Persze ,ha mâr többet beszèlgetünk ismerkedünk akkor màr kevèsbè vagyok tâvolsâgtartòbb.... :-)
Mert automatikusan azt gondolják, hogy aki face-en ismerkedne, az élőben nem, az pedig faszláma szerintük.
Meg élőben nem érvényesül a kémia semmilyen értelemben. Nőknél ez jobban előjön, mert mi két képre is kiverjük, amik közül az egyiken egy dekoltázs, a másikon meg talán egy mellbimbó látható, de ez fordítva nem működik annyira, oda már kellenek feromonok, amiket a nő megérezhet, mondjuk nekem is feltűnt már, hogy olyat, akit kép alapján nem dugnék meg, személyes találkozó után nagyon is, szóval ki tudja.
A lényeg: Igen, egymilliószor több esélyed lenne személyesen. Ne arra keresd a választ, hogy miért nem akarnak úgy, hanem te hogy tudnál velük és a válasz az, hogy személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!