Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőnek jól esik, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek jól esik, ha nem hátsó szándékkal ismeretlen ember valami szépet mond rá?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy milyen szép,vagy milyen jó az illata meg ilyesmik.Vagy tolakodásnak veszik?
2013. jan. 7. 14:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát általában azt hiszik, hogy mégsem hátsó szándék nélkül történt a dolog.
2013. jan. 7. 14:13
 2/16 Hole Hunter ***** válasza:
...mivel jellemzően tartalmaz némi szándékot.
2013. jan. 7. 14:15
 3/16 anonim ***** válasza:

Inkább meglepődnék, ha egy teljesen idegen egy ilyen dumával indítana.

Kicsit talán ijesztő is lenne.

4/16 anonim ***** válasza:

Ha teljesen a semmiből jön, annyira ismeretlen, akkor én annak venném. Sőt, rosszul érintene a dolog, ebben a mai világban mindjárt rosszra gondolnék és nem feltétlenül a jót látnám meg mögötte, még ha a szándék tisztességes is volt!

Egyszer történt velem ilyen, a munkámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozom nap mint nap és egy nagydarab, ijesztő fickó kezdett el "kedveskedni" nekem, amitől azonnal fölállt a nemlétező szőr a hátamon, szívesen kihagytam volna, pedig nem mondott semmi bántót, csak hogy mennyire szépnek talál, és hogy ezt muszáj volt elmondani. Hát inkább ne tette volna, mert nagyon rossz érzésem volt.

5/16 A kérdező kommentje:
Pedig én szoktam így csinálni,aztán nem is csinálok úgy,mint aki akar valamit...Akkor eddig úgy néz ki,nem szeretitek ezt.
2013. jan. 7. 14:18
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát, annyira nem.
2013. jan. 7. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Nálam ahhoz, hogy ilyen bizalmas kijelentést tegyek, vagy jó néven vegyek valakitől, kell egy bizalmi kapcsolatnak fennálnia. Nem szoktam ismeretlen férfiaknak azt mondani az utcán, hogy de jól nézel ki, még ha egyébként így is gondolom. De nem mondom ki, mert ez nálam már annyira bizalmas viszonyra utal, hogy ezt csak olyannak mondom, akivel közelebbi kapcsolatban vagyok, vagy szeretnék kerülni. 4. voltam
2013. jan. 7. 14:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy sima megálapítás,főleg a sok önbizalom hiányos ember biztos örül,ha nem csak azt kapja,hogy kövér és csúnya.Főleg ha nem is igaz.
2013. jan. 7. 14:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Én azt hinném, hogy vmi hátsó szándéka van, tetszem neki
2013. jan. 7. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:

én szabályosan meg is ijednék. Nem szeretem, ha leszólítanak az utcán, nem egy rossz tapasztalatom van hasonló, "utcai" dolgokkal.. ezen kívül nagyon bizalmatlan vagyok.

Aki más beállítottságú, bevállalósabb, kockáztató típus, esetleg naiv (ha az illető épp rossz szándékú) annak nyilván tetszik a dolog.

2013. jan. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!