Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek jól esik, ha nem hátsó szándékkal ismeretlen ember valami szépet mond rá?
Inkább meglepődnék, ha egy teljesen idegen egy ilyen dumával indítana.
Kicsit talán ijesztő is lenne.
Ha teljesen a semmiből jön, annyira ismeretlen, akkor én annak venném. Sőt, rosszul érintene a dolog, ebben a mai világban mindjárt rosszra gondolnék és nem feltétlenül a jót látnám meg mögötte, még ha a szándék tisztességes is volt!
Egyszer történt velem ilyen, a munkámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozom nap mint nap és egy nagydarab, ijesztő fickó kezdett el "kedveskedni" nekem, amitől azonnal fölállt a nemlétező szőr a hátamon, szívesen kihagytam volna, pedig nem mondott semmi bántót, csak hogy mennyire szépnek talál, és hogy ezt muszáj volt elmondani. Hát inkább ne tette volna, mert nagyon rossz érzésem volt.
én szabályosan meg is ijednék. Nem szeretem, ha leszólítanak az utcán, nem egy rossz tapasztalatom van hasonló, "utcai" dolgokkal.. ezen kívül nagyon bizalmatlan vagyok.
Aki más beállítottságú, bevállalósabb, kockáztató típus, esetleg naiv (ha az illető épp rossz szándékú) annak nyilván tetszik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!