Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőnek jól esik, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek jól esik, ha nem hátsó szándékkal ismeretlen ember valami szépet mond rá?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy milyen szép,vagy milyen jó az illata meg ilyesmik.Vagy tolakodásnak veszik?
2013. jan. 7. 14:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezt már többtől is hallottam,itt gyakorin is,hogy bizalmatlan az idegenekkel.De nem igazán értem miért.Lehet azért,mert én pasi vagyok,aki hát ugye nem tudom magam egy nálam sokkal gyengébb és teljesen más identitásnak elképzelni. Nekem is volt rosz tapasztalatom nőkkel,pl az egyik valamiért meg haragudott rám,és ki rakott ide rólam egy képet,hogy itt egy pedofil.Közben meg nem is,csak bosszút akart állni.Szerintem senki se vette komolyan,de attól még meg tette.De mégis tudok bízni a nőkben még mindig...
2013. jan. 7. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Hölgyeim! ATYA-ÚR-ISTEN!

Komolyan ZAVAR benneteket, ha valaki mondjuk azt mondja hogy szép a szemed vagy valami hasonló? Én nem értem, attól, hogy megdicsér mondjuk az utcán/munkahelyeden vagy mit tudom én még nem fog elrabolni,kikötözni és szétkrni a sgged amíg bele nem döglesz... Ne legyetek már ilyen előítéletesek. És itt siránkoztok, hogy "HOL VANNAK A NORMÁLIS PASIK". A normális pasik bókolnak-még ha ijesztően is néz ki valaki, attól még lehet kedves!!!

Aki meg akar dugni vagy csak simán egy bunkó az olyasmit dob, hogy "He' jó a segged kő' bele kóbász?".

*Kiakadás kikapcs*

Bocsi, csak felkúrtam magam ezeken a válaszokon.

23/F

2013. jan. 7. 18:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát 12es,én is arra gondoltam,hogy jól esik a nőknek...Úgy látszik mégsem.Vagy legalábbis a válaszolóknak nem.Lehet hogy azt jobban értékelik,ha azt mondom,hogy jó p!csa vagy.

Úgy látszik nem szabad kedvesnek lenni...

2013. jan. 7. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es értsd már meg, nem azzal van a baj, hogy valaki ilyet mond.

Viszont ha valaki ismeretlenül leszólít és ezt beközli, az igenis rémisztő.

Te mit szólnál fordított helyzetben? És mondjuk hogy kicsit átlásd az érzéseinket, ne egy nő mondja, hanem egy férfi. Megdicséri a frizurád. Semmi hátsó szándéka nincs, vagy épp azt mondja hú de jó izmos vagy.

Na most bóknak fogod tartani?

Mert szerintem nincs az az ember, aki egy minimálisan is, de ne rémülne meg.

2013. jan. 7. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok:

Nem, nem esik jobban, ha beszól egy férfi.

Csak én személy szerint kicsit bizalmatlan vagyok, de ha leszólítana valaki kedvesen az utcán, akkor beszélnék vele egy-két percet, és ha elkéri a számom, megadnám neki, hogy ha érdeklem, hívjon ekkor meg ekkor. De csak nyilvános helyen találkoznék vele első pár alkalommal nem kettesben.

én ezen kívül egyáltalán nem siránkozom, hogy "hol vannak a normális pasik?!", mivel van barátom, és ismerek rajta kívül egy-két rendes embert, szóval innen látom, hogy nem halt meg minden remény.

A gond csak az, hogy ez a bizalmatlanság, félelem mindenkiben benne van a rossz emberek miatt (sajnos nem láthatunk bele az emberek fejébe..). Valakiben jobban, valakiben kevésbé. Nálam megvan az ok, hogy miért vagyok ennyira nagyon-nagyon bizalmatlan, de nem lennék teljesen elutasító egy normálisnak induló közeledésre, csupán nem igazán szeretem, ha ismeretlenek leszólítanak, de ez személyes ügy. (:

2013. jan. 7. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Képzeld el, hogy nő vagy. És tini korodtól kezve mindenki azt mondja, hogy jaj, vigyázz magadra, nehogy megerőszakoljanak, ne beszélj idegennel, ezt ne tedd, azt ne tedd. És a másik városban egy lányt úgy erőszakoltak meg, hogy egy kedves pasi odament hozzá. Ezekkel együtt minden este nézed a híreket, meg hallgatod a mik történtek rémhíreket, ahol fiatal lányokat környékeztek meg idősebb férfiak. Ezek után mi nők nagyon bizalmatlanok vagyunk.

Mindezt leszámítva örülünk, ha egy kedves bókot kapunk akár ismeretlentől is.

2021. aug. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!