Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura, ha gyűlölöm a csajokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, ha gyűlölöm a csajokat, mert olyan kis utálatosak velem, míg a jó pasikkal meg kedvesek? Miért számít ennyire a külső? A csajok tényleg megjátsszák a helyes fiúk előtt, milyen rendesek?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy a lányoknak csak a jó pasik jelentik az embert, aki átlagos vagy csúnya azt már emberszámba sem veszik, főleg tinikről van szó most, a többi korosztályt nem ismerem annyira. De most úgy kiábrándultam a tini csajokból, hogy arra vágyom, bár ne néznék ki kisfiúsan és lenne esélyem egy igazi 20-35 év körüli nőnél is, ha másra nem egy kis alkalmi szexre, legalább valami jó is lenne az életemben, ha eddig folyton csak a fájdalom jutott a lányoktól nekem.
2013. febr. 5. 18:11
1 2
 11/13 M+D válasza:
38%
Azok hajtanak mindenáron az adoniszokra,akiknek az első szempontjuk,hogy a népszerűség bálványaként villogjanak.Ezek aztán az IQbajnokok. 14/L
2013. jún. 4. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
utolso, azok hajlanak az adoniszokra, akik igenyesek...
2013. jún. 10. 01:30
 13/13 anonim válasza:
100%
Miért, te járnál csúnya lánnyal? Na látod...
2014. máj. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!