Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, teljesen szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, teljesen szerelmes vagyok belé, de neki csak a külső számít?

Figyelt kérdés
A történet a következő: még 6 évesen szerettem egy srácot, ő is engem, 4 évig szerettük egymást, aztán már semmi és nem volt löztünk abszplut semmi, mert még picik voltunk. Idö közben megint sikerült megismernem öt és totál beleszerettem ujra, 2 honapja. Neki bejön egy másik lány. Külsöre nem vagyok éppen az álmai csaja nem vagyok nagymellü, nagyseggü tipus... Ö sem teljesn az én szöke hercegem kinézetre, totál beleszerettem, s ezért most szépnek lázom, de nem valami extra fiu. neki csak a külsö számit, pedig nem vagyok ronda, de az alkatom kissé fius. Belsöre nagyon talánánk, de öt ezt nem érdekli... Néha veszem észre h figyel, szemez velem, s mosolyog, máskor meg kijelenti, h "lapos vagyok". Mit tegyek?
2013. jan. 30. 20:13
 1/10 A kérdező kommentje:
14/L
2013. jan. 30. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Friendzone.
2013. jan. 30. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Felejtős a tag.Nem ő az embered, mert üres.

Az üres emberek teszik azt amit ő.

4/10 A kérdező kommentje:

Hát barátok vagyunk...

Ja és nem akarok ugy öltözni, mint egy ribanc, csak h bejöjjek neki!

5/10 A kérdező kommentje:
Tudom, h üres, egy szemét. De 2 honapja probálom nem szeretnk, de hiába, csak jobban szeretem és most inkább hoditani probálok xD
2013. jan. 30. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy lánynak azt mondani hogy lapos az annyira ovis, hogy neki még senki nem való. (Mondanám, hogy bunkó dolog, de az ő szintján ez kb olyan mintha meghúzná a hajadat)...
2013. febr. 1. 22:01
 7/10 anonim válasza:
Szerintem próbáld elfelejteni és keress mást
2013. febr. 1. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Szívesen kényeztetnélek.

38/f

2013. febr. 2. 00:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megpróbálom elfelejteni!

Utolsó, pedofilokra senki sem kíváncsi!

2013. febr. 3. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy egy 38 éves férfi ilyet mer íri!!!
2013. febr. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!