Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki szerelmes csak belső alapján?
Nem tudom miért de csak nekem tűnik ez paradoxonnak?
Ha oda vagy érte akkor a csúnyasága nem lehet annyira durva. Legalábbis nem hinném hogy undorodsz is tőle. Amúgy megesik az ilyen is. Embere válogatja, ha annyira nem bírsz magaddal tégy egy próbát. Ha mégsem vinne rá a lélek akkor meg vert ki a fejedből... Nehéz épkézláb választ adni egy ilyen kérdésre
Én eddig kb mindig csúnyább fiúkba voltam szerelmes.. Mindenki mondta, hogy fuj, undorító, stb. Amíg nem ismertem őket, addig nekem is ez volt a véleményem.. Miután jobban megismertük egymást, mindig kiderült, hogy belülről aranyosak... Utána nem is számított a külső. :))
Hát ha ő is kedvel téged, kívülről és belülről is tetszel neki.. Akkor kezdeményezz felé, és ha viszonozza, akkor gyertek össze.. Mi akadálya?:) Ha a többiek véleményét figyelmen kívül hagyod, akkor jó kapcsolat lehet belőle, ha már alapból nem a külsejét figyeled!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!