Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet valaki szerelmes csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki szerelmes csak belső alapján?

Figyelt kérdés
Odavagyok egy fiúért, de nagyon csúnya. Ettől függetlenül meg akarom csókolni. Neki külsőleg is tetszem. Most ez mi? Mit csináljak ?

2012. dec. 6. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ne kezdj bele, ha tudod nem felel meg!
2012. dec. 6. 21:50
 2/5 anonim válasza:
61%
Hát ha szereted tedd azt. Persze ha ő is akarja. :) Néha nem a külső számit igazán hanem a belső és hogy szeressen valamint bizzon benned. Mert hiába szép valaki külsőre ha belül egy senki!
2012. dec. 6. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért de csak nekem tűnik ez paradoxonnak?

Ha oda vagy érte akkor a csúnyasága nem lehet annyira durva. Legalábbis nem hinném hogy undorodsz is tőle. Amúgy megesik az ilyen is. Embere válogatja, ha annyira nem bírsz magaddal tégy egy próbát. Ha mégsem vinne rá a lélek akkor meg vert ki a fejedből... Nehéz épkézláb választ adni egy ilyen kérdésre

2012. dec. 6. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Én eddig kb mindig csúnyább fiúkba voltam szerelmes.. Mindenki mondta, hogy fuj, undorító, stb. Amíg nem ismertem őket, addig nekem is ez volt a véleményem.. Miután jobban megismertük egymást, mindig kiderült, hogy belülről aranyosak... Utána nem is számított a külső. :))

Hát ha ő is kedvel téged, kívülről és belülről is tetszel neki.. Akkor kezdeményezz felé, és ha viszonozza, akkor gyertek össze.. Mi akadálya?:) Ha a többiek véleményét figyelmen kívül hagyod, akkor jó kapcsolat lehet belőle, ha már alapból nem a külsejét figyeled!^^

2012. dec. 7. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sok akadálya van sajnos, itt nem szeretném sorolni, de rájöttem hogy ez nem fog működni. Nagyon fáj, de ki kell tartanom. Most nem tudom hogy azért fáj-e ennyire mert tényleg szerelmes vagyok belé, vagy barátok voltunk és azért...
2012. dec. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!