Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hozzám csak a csúnyácska, vagyis számomra a legtöbbb fiú számára nem vonzó lányok tapadnak, akkor az azt jelenti, hogy selejt vagyok és sosem lehet vonzó barátnőm, törődjek bele ebbe és járjak olyannal, aki nem hoz lázba testileg?
Figyelt kérdés
Nekem sokat számít a jellem, sőt jobban, de hiába, ha nem tudom kívánni testileg vagy épp arcra nem bírom nézni, mert annyira nem jön be az a férfias arszerkezett, főleg hogy még szakálla is vana lánynak. Tudom, hogy nem a külső a lényeg, de tényleg olyan nagy igénye manapság, hogy külsőre is tudjam kívánni a barátnőmet?2013. márc. 29. 00:23
1/3 anonim válasza:
ez butaság :)
majd jön Ő és rájossz, mekkorát tévedtél :D
2/3 anonim válasza:
Hasonló hasonlót vonz. Egy kevésbé férfias férfi kevésbé férfias nőket fog vonzani (a férfiasságot-nőiességet nem csak külső megjelenésre értem). Ha nőiesebb nőket akarsz, akkor várj férfiasabbá, ez pedig nagyrészt gondolkodásmód kérdése. Ajánlom ezt kezdésnek: rsdblueprint.atw.hu/rsd-blueprint-niszap.pdf
3/3 anonim válasza:
Mért elégedjenek meg veled,hisz neked se kell a csúnya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!