Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol is vannak azok a "csúnyácska" lányok?
Azt szokták mondani, hogy aki nem talál magának párt, az adja lentebb az igényeit. Állítólag sok magányos, kevésbé szép lány van, aki szintén nem talál magának senkit.
Nos, nekem nem igazán kéne lentebb adni az igényeimet, mert alapból nincs bajom a nem modellkinézetű lányokkal. Gondoltam, hogy esetleg érdemes lenne ismerkedni velük, hátha valakivel kölcsönösen megtetszenénk egymásnak.
Nézelődtem kint, a világban, sehol senki. Vagy csak én nem tudom őket megkülönböztetni? Felnéztem egy társkeresőre is, mert logikus lenne, hogy ha gondjaik vannak, akkor ott is próbálkoznak. Ott se láttam senkit, akire ilyesmit mondani lehet.
Most akkor hogy is van ez? Ez csak egy mese, és nincsenek is már páratlan lányok a világban? Talán a korosztály rossz? Én 29 vagyok, és pár évvel ez alatt keresgéltem, de nem sokkal. Ilyenkorra már mindenki elkelt?
Igazi Úriember vagy! Hol is vannak azok a "csúnyácska" lányok!
Mindenhol így kezded az ismerkedést, mert akkor lehet hogy inkább a modorodon kellene változtatni!
első jót mond, még annyival kiegészíteném:
csúnyácska csajok buliba általában együtt mennek (ha szinglik) mert így egyforma az esélyük, a szépet kitúrják.
esetleg ott lehet őket megtalálni.
amelyik nem bulizós, azt neten, mondjuk ismerős ismerőse és az 1000 találat között csak lesz :D
22:28: Látom, hogy te meg nem csak a vesszőt, de az idézőjelet se ismered. Láthatóan a szövegértéssel is vannak gondok, vagy csak meghaladja a képességeidet az a 8 sornyi olvasnivaló. Szegénykém. Kérdés, hogy a konstruktív válaszodon kívül tudsz-e egyebet hozzátenni a témához, vagy inkább a többi kérdéssel foglalkozol. Utóbbit megköszönném.
Többiek: Buli kilőve. Ha azt nem nézzük, hogy nem az a fajta vagyok, akkor is jeleztem, hogy vénember vagyok. Elég hülyén néznék ki ott a tizenévesek között. Ismerkedésnél meg nem igazán nyerő, ha az ember kapásból közröhej tárgyaként kezdi. Neten -- mint jeleztem -- nézelődtem, és nem igazán találtam a műkörmös, cérnavékony, doktorival és Mercedesszel rendelkező alfahímekért sóvárgó lányokon kívül mást. Legalábbis ebben a korosztályban. (Csoda, hogy még egyáltalán vannak.) Nem mintha ezzel bajom lenne, csak az ízlésvilágomba nem illik bele.
Másodikkal értek egyet, iszonyú tahóság ilyet írni/kérdezni/mondani.
25/N
Budapesti vagy, kérdező?
Mert én naponta járok be vidékről és tényleg azt látom, hogy olyan "csúnyácska" lányok nem nagyon vannak a te korosztályodból az utcákon. Olyan 20-24 közt még látok is néhányat elvétve, könyv mögé bújva a metrón vagy egy félreeső helyen ülve egy padon, de idősebbekből már csak a csini kabát- magassarkú - divatos táskás tipusúak jönnek szembe az utcán. De lehet, hogy csak tényleg az van, hogy a csúnyácska lányok lehajtott fejjel igyekeznek a leggyorsabban eljutni a céljukhoz, így alkalmad sincs észrevenni őket. Mert ugye a szépek, akiknek önbizalmuk van, azok valahogy olyan méltóságteljesen lépnek be minden helyre, amúgy is minden szem rájuk szegeződik. A csúnyácskábbak meg pont ezt akarják elkerülni, szóval nem lesz egyszerű dolgod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!