Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka, hogy velem csak szép lányok szoktak szemezni, míg facebook-on viszont csak csúnyácska vagy átlagos külsejű lányok szoktak csak kezdeényezni, a szépek meg elkerülnek?
Mert van a szemezős lány, meg van a beszélős lány. Értelemszerűen a Facebook a beszélősök terepe.:)
Nekik belülre jutott a szépség.:)
Szerintem azért azok a lányok szemeznek veled akik neked tetszenek, mert őket veszed csak észre.. fészbúúkon meg mindenki sokkal bátrabb, és a csúnyácskább lányok nagyobb esélyt éreznek ha nem látod rögtön. Vagy valami ilyesmire gondolok.
15/L
# 3/5
Azért ez nem így van. Volt többször is olyan eset, hogy valamelyik haverommal együtt buszoztam vagy sétáltunk a vársoban és ők szóltak, hogy néz ez vagy az a lány és valóban, ráadásul ők is szép lányok voltak fura mód. Vagyis nekem bejöttek az a lényeg.
A szép lányok (akik általában magabiztosak), bátran megbámulnak az utcán is. Az átlagosok meg az internet biztos távolából próbálkoznak.
Egyébként, ha van rajtad vmi. feltűnő, azt is nézhetik, főleg, ha helyes, jó testű, stílusos srác vagy.
Illetve az is lehet, h. a fb. profilod nem annyira jó, mint amilyen az életben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!